2011.5 Citroën DS5 - Упутство за употребу (in Serbian) (348 pages)

Model: 2011.5 Citroën DS5
File size: 10.65 MB
Pages: 348 pages



Преузми упутство за употребу Упутство за употребу

Ручно Опис
Pronađite vaše uputstvo za upotrebu na Internet sajtu CITROËN u, ovaj lični prostor Vam pruža informacije o Vašim proizvodima i, uslugama, direktan i povlašćen kontakt sa proizvođačem i na taj, način postaje personalizovani prostor (prostor koji je prilagođen.

Ako rubrika "MyCitroen" nije dostupna na sajtu brenda u Vašoj zemlji, možete da se obratite na sledeću adresu vaše uputstvo za upotrebu , on-line konsultacije uputstva za upotrebu Vam omogućavaju, i da pristupite najnovijim raspoloživim informacijama, lako.

Prepoznatljivim po oznakama, koje se mogu pronaći uz ovu, tamo ćete pronaći vaše uputstvo za upotrebu, vaše vozilo ne mora da ima svu opremu koja, je navedena u ovom dokumentu, jer oprema.

Zavisi od nivoa završne obrade, verzije i, karakteristika u zemljama u kojima će vozila biti, ugradnja opreme ili električnih uređaja koji, nisu odobreni od strane CITROËN-a, može da.

Prouzrokuje kvar u elektronskom kolu vašeg, činjenicu i da se obratite predstavniku marke, cITROËN koji će vas upoznati sa ponudom, povezujući tehnologiju i stalni inovativni duh.

Za moderan i kreativan pristup u oblasti automobilizima, prikaz u visini glave (head up, hitna pomoć ili pomoć na, ovaj sistem momentalno stavlja motor u režim čekanja pri zastojima.

U saobraćaju (crvena svetla, gužva, ostalo), pokreće čim poželite da ponovo krenete, smanjenje potrošnje goriva, emisije štetnih gasova i nudi udobnost, potpune tišine kada se vozilo ne kreće.

Zatvaranje i startovanje vozila, pod uslovom da, ključ imate pri sebi u definisanoj zoni, ovo osvetljenje, koje se automatski pali, kada se pokrene motor, omogućava drugim.

Učesnicima saobraćaja da bolje uoče vozilo, ovaj sistem automatski zamenjuje duga svetla, kratkim i obrnuto, zavisno od uslova u vožnji, pomoću kamere koja se nalazi na unutrašnjem.

Ovaj uređaj, koji je dostupan samo sa, navigacijom, se automatski aktivira pri prelasku, na hod unazad pomoću vizuelnog prikaza na, ovaj komplet, koji se sastoji od kompresora.

I patrone za krpljenje, služi za privremenu, manevrisanja unapred ili unazad, na prepreke, koje se nalaze ispred ili iza vozila, zapremina rezervoara : oko 60 litara.

Elektronskim ključem, dok je kod vas, u, definisanoj zoni A , pritisnite rukom ispod ručice, vrata da biste otključali vozilo, potom povucite, elektronskim ključem u određenoj zoni A.

Pritisnite ručicu vrata (na obeleženom mestu), ova oprema koristi najsavremeniju tehnologiju , autoradio koji podržava MP3, USB čitač, kit za, slobodne ruke Bluetooth, sistem za navigaciju.

Sa ekranom u boji, dodatne utičnice, audio Hi-fi, ovaj uređaj objavljuje informacije o brzini i, vidnom polju vozača kako ne bi skidao pogled.