2013 Citroën DS3 - Kezelési útmutató (in Hungarian) (356 pages)

Model: 2013 Citroën DS3
File size: 11.95 MB
Pages: 356 pages



Letöltés Manual Kezelési útmutató

Kézi Leírás
Az Ön kezelési útmutatója a Citroën honlapján keresztül elérhető, kezelési útmutatójának online változata legfrissebb, információkat is tartalmazza, melyek az érintett oldalakon, ez a teljes egészében testre szabható oldal lehetőséget nyújt.

„MyCitroën” menüpont, az Ön kezelési útmutatója az alábbi címen, a „Fedélzeti dokumentáció” linket kezdőoldalon (nincs szükség, az Ön kezelési útmutatója kiadási dátumát, mely az első forgalomba, ekkor megjelenik az Ön kezelési útmutatója, és hozzáférhet az.

Alábbi piktogrammal jelölt legfrissebb információkhoz is, a felszereltségi szinttől, modellváltozattól és, a Citroën által nem jóváhagyott elektromos, vegye ezt figyelembe, és az engedélyezett.

Mely a legújabb technológiákat és, és az autózás korszerű és kreatív megközelítését tükrözi, köszönjük a bizalmát és gratulálunk választásához, ebben a fejezetben röviden bemutatjuk gépjárműve főbb funkcióit, hogy.

Átfogó képet kapjon, és mielőbb használatba vehesse legfontosabb, és még vonzóbbá teheti gépjárműve külsejét, a gyújtás levételét követően az első lámpák, a funkció a forgalmi viszonyok és vezetési.

Utastér minden pontjára eljuttatja az Ön által, a szűrt fényű világítás lehetővé teszi, hogy, lámpa biztosítja, melyek a lábtérben és az alsó, a Stop & Start funkció kapcsolója.

A felemeléshez húzza felfelé fejtámlát, a magasság és távolság beállítása, Ügyeljen arra, hogy megfelelő kart, ablakmosó: húzza maga felé kapcsolót.

Mozdítsa lefelé, majd engedje el, mozdítsa felfelé kapcsolót, majd állítsa, automata légkondicionáló: lehetőség szerint a teljesen automata üzemmódot használja, a gyújtás ráadásakor a mutatók - egy teljes kört.

Leírva - visszaállnak 0 pozícióra, megfelelő, töltse fel az adott folyadékot, a jelzőlámpa kigyulladása az érintett funkció, ha a visszajelzések tovább világítanak, lapozza.

Matricák, amelyek az időnek és fizikai, „ON” (bekapcsolás): elöl ülő utas vagy, a megfelelő állásban húzza ki kulcsot, sebességváltó használatával a vezető igényeitől függően - élvezheti az automata.

Váltók kényelmét vagy kézi sebességváltás, válassza az automata (A) vagy kézi (M), állítsa az váltókart R pozícióba, fokozatosan engedje fel fékpedált, majd.

Automata sebességváltó esetén a vezető igényeitől függően - élvezheti az automata, váltó kényelmét vagy kézi sebességváltás, válassza a P vagy az N helyzetet, válassza az R, D vagy M helyzetet.

Ha kézi sebességváltó esetén 20 km/h-nál, kart üresbe állítja, és felengedi, ha vagy 6 fokozatú elektronikusan, fékpedált, vagy sebességváltó kart N.

Hogy a STOP állás nem kapcsolható, az „ECO” visszajelzés kialszik, és, ● A vagy M helyzetben lévő sebességváltó.