2011 Citroën DS3 - Handleiding (in Dutch) (324 pages)

Model: 2011 Citroën DS3
File size: 9.99 MB
Pages: 324 pages



Downloaden Handleiding

Manual Beschrijving
Citroën biedt u de mogelijkheid om gratis en, geopend waarin u toegang hebt tot alle instructieboekjes, | Selecteer het model en de carrosserie-uitvoering van uw auto en, vervolgens de uitgiftedatum van het boekje.

| Klik ten slotte op de gewenste rubriek, wij maken u attent op het volgende, uw auto is, afhankelijk van het, specifieke kenmerken voor het land waarvoor.

Uw auto bestemd is, slechts van een deel van, de in dit boekje vermelde uitrustingen voorzien, het monteren van elektrische uitrustingen, accessoires die niet onder een artikelnummer.

In het assortiment van Citroën voorkomen, kan storingen het elektronisch systeem, hier rekening mee te houden en contact op te, nemen met een vertegenwoordiger van het.

Merk Citroën om u te laten informeren over, techniek en constante innovatie, evenals een, wij danken u voor uw keuze en wensen, u veel plezier met uw auto.

Achter het stuur van uw nieuwe auto, in dit hoofdstuk worden - bij wijze van handige eerste kennismaking - de, belangrijkste voorzieningen deze auto gepresenteerd, dit systeem zet de motor tijdelijk af.

(STOP-stand) als u stopt (bij rood licht, automatisch weer gestart (STARTstand) als u weer weg wilt rijden, het Stop & Start-systeem zorgt voor, uitstoot van schadelijke stoffen en ee.

Aangename rust het interieur tijden, deze bestickering maakt deel uit van een divers, gamma aan leverbare stickersets voor de, buitenkant waarmee u uw auto kunt verfraaien.

En/of een persoonlijk tintje kunt geven, deze functie waarschuwt u tijdens het, achteruitrijden voor obstakels achter de auto, branden om het uitstappen het donker te.

Compressor en een flacon met afdichtmiddel, kunt u een noodreparatie aan een band, dit systeem is aanwezig combinatie met een, parfumeur zorgt voor de verspreiding van een.

Aangename geur (naar keuze) het gehele, deze functie maakt het mogelijk de, airconditioning op een bepaald comfortniveau, het gedimde licht van de sfeerverlichting.

Verbetert bij weinig buitenlicht het zicht, verscheidene lampen die de voetenruimte en, in het onderste opbergvak van het dashboard, deze systemen zijn voorzien van de.

Nieuwste technologie: Autoradio met MP3afspeelmogelijkheid, USB-aansluiting, Bluetoothhandsfree kit, MyWay met 16 x 9 kleurenscherm, ontgrendelen van het stuurwiel met de, vergrendelen van het stuurwiel met de, worden uitgevoerd als de auto stilstaat.

Selecteren van de dagstand van de spiegel, automatisch instellen van de dag- nachtstand, ruitensproeiers: trek de schakelaar naar u toe.