2016 Citroën C5 - Kezelési útmutató (in Hungarian) (366 pages)

Model: 2016 Citroën C5
File size: 15.53 MB
Pages: 366 pages



Letöltés Manual Kezelési útmutató

Kézi Leírás
Az ilyen típusú működtetéshez a belső védelmi funkció és a felemelés elleni védelem kikapcsolását minden gyújtáslevételt követően el kel végeznie. Ehhez körülbelül egy másodpercig tartsa nyomja meg a megfelelő kapcsolót. Ráadott gyújtásnál a memóriában tárolt helyzetek többszöri előhívását követően a funkció az akkumulátor lemerülésének elkerülése érdekében kikapcsol.

Nagyon meleg időben a megfelelő mértékű középső és oldalsó levegőáramlás biztosításához tanácsos kikapcsolni a finom levegőelosztást biztosító rendszert. Automata a kétzónás légkondicionálás a hőmérséklet és a levegőelosztás eltérő szabályozását teszi működés lehetővé a vezető és az első utas oldalán. A vezető és az első utas tetszése szerint szabályozhatja a beáramló levegő hőmérsékletét és ez a rendszer normál üzemeltetési módja.

Lehetőleg ne kapcsolja ki hosszú időre az alacsonyabb áramfelvétel kisebb a légkondicionálást. A fájlokat a kormánykeréken vagy az autórádió előlapján lévő kapcsolókkal kezelheti. A gyújtás berendezéseinek használatát és a tartozékok ráadásakor az indításhoz az indításgátló töltését.