2017 Citroën C4 Picasso - Kullanım Kılavuzu (in Turkish) (527 pages)

Model: 2017 Citroën C4 Picasso
File size: 13 MB
Pages: 527 pages



indir Kullanım Kılavuzu

Manuel Açıklama
Aracınızı hiçbir zaman başlıklar çıkarılmış olarak sürmeyiniz ; yerlerinde ve doğru biçimde ayarlanmış olmalıdırlar. Minder veya koltuk kılıfı gibi yalıtkan malzeme kul anımı sistemin aşırı ısınmasına yol açabilir. Müdahale etmek istediğiniz koltuğun minderinin üstünde veya altında hiçbir nesnenin bulunmadığını kontrol ediniz.

Özel aktif katkısı dolayı aracınız durduğunda altından bir sayesinde yolcuların soluduğu havanın temizlenmesine ve sürücü mahal inin temizliğine miktar su akması normaldir. Hava debisini asgari seviyesine indirdiğinizde yönde hava üflendiğini gösterir ; tuş ışığının havalandırma durur. Sıcaklık ayarlama tuşları yardımıyla sürücü mahal ini ısıtmak için motorun mevcut sıcaklığından faydalanabilirsiniz.

Parfüm kartuşlarının kullanılmaması durumunda ambalaj olarak kullanılan sızdırmaz kartuş kılıflarını saklayınız. Multimedya sistemi araç ile birlikte verilmeyen üçüncü bir kulaklık da bağlamayı sağlar. Direksiyon kolonunun kilidi açılır ve hemen hemen aynı anda motor çalışmaya başlar.