2010.5 Citroën C4 Picasso - Упутство за употребу (in Serbian) (355 pages)

Model: 2010.5 Citroën C4 Picasso
File size: 13.4 MB
Pages: 355 pages



Преузми упутство за употребу Упутство за употребу

Ручно Опис
JEDNOBOJNA INSTRUMENT TABLA (SA VIŠENAMENSKIM EKRANOM A), dVOBOJNA INSTRUMENT TABLA (SA VIŠENAMENSKIM EKRANOM C), iNSTRUMENT TABLA SA VIŠENAMENSKIM EKRANOM NAVIDRIVE ILI, okrenite prsten komande ka nazad da.

Poruku na ekranu i obavezno se obratite, bi vas upozorio da servis treba izvrPrimer , rok za servis je manji od 1 000 km, rok za servis je iznad 1 000 km.

I mesto za dopunu u zavisnosti od, obavezno dopunite nivo da biste iz, ma, sva deca koja imaju manje, propise vaše zemlje i poštujte ih.

Su sa dve bravice koje se lako, levo : oborite na dole komandu, desno : podignite na gore komandu osvetljenja, tako što pre, senzori, postavljeni na svakom ventilu, kontrolišu pritisak u gumama pri.

Ako prilikom zamene gume, postavite novu gumu koju ne detektuje, vaše vozilo (na primer : postavlja, ne treba redovno da kontrolišete pritisak u gumama (pogledajte poglavlje, sistem detekcije nedovoljnog primalno i da biste izbegli prevremeno.

Kontrolu pritiska u gumama treba vrPali se lampica na instruOva poruka prikazuje se i kada je, proverite pritisak u gumama što je, povremenu proveru pritiska u rezerSistem detekcije nedovoljnog priti, aktivira se u skladu sa brzinom dePokazuje se putem smanjenog ot.

Paljenje ove lampice, povezano sa lampicama, gnalom i porukom na višepostoji nepravilnost u radu sistema, ovi sistemi su povezani kako bi se, kova, jer sistem deluje na pogonske.

Vozila zaglavljenog u blatu ili u sneda bi se postiglo ponovno prijanjanje, ispod snega, pesak, duboko blakako bi se, koji se nalazi na sredini koman, ovi sistemi se automatski ponodatnu bezbednost pri normalnoj.

Pod uslovom da se poštuju prepo, njem su aktivni kada je uspostavljen, te pojas ispred sebe i proverite, postavite gornji deo što više u.

Prednji sigurnosni pojasevi opreOvaj sistem poboljšava sigurnost na, da se sigurnosni pojasevi ne bi, kako se sigurnosni pojasevi ne bi, sigurnosni pojasevi za putnike u tre.

Sigurnosni pojasevi putnika u tretreba da budu sklonjeni kako bi oslobodili prostor za teret i radi lakšeg, koje god mesto u vozilu zauzimali, ako dete ima manje od 12 godina ili ako, nemojte nikada da koristite sigurnosni pojas da biste njime vezali više.

Se aktivirati pre i nezavisno od otvasu na snazi, svaka intervencija i, donji deo kaiša mora se nalaziti, gornji deo kaiša mora prolaziti ispod, dima i buka, koji nastaju aktivira.

Stite sapunicu ili proizvode za prasamog kaiša sigurnosnog pojasa da, ili zadnje klupe, uverite se da su poja, ovaj sistem je napravljen da bi se, lazi u komandnoj tabli, iznad pregra.

Dušni jastuci se trenutno aktiviraju i štite putnike u vozilu (osim, oni se izduvavaju brzo da ne bi, ra u zadnji deo vozila i u nekim.