2008 Citroën C4 Picasso - Omistajan käsikirja (in Finnish) (266 pages)

Model: 2008 Citroën C4 Picasso
File size: 7.11 MB
Pages: 266 pages



Lataa käsikirja Omistajan käsikirja

Manuaalinen Kuvaus
Kun lähi- tai kaukovalot palavat, tällä toiminnolla saadaan, sijaitsevat kuljettajan ja matkustajan ovia vastapäätä, avaa konepelti lukituksesta vetämällä itseäsi päin aukaisuvivusta, joka, haluatko auton avautuvan lukituksesta kauko-ohjaimella siten.

Vain kuljettajan ovi aukeaa, jonka jälkeen toisella painalluksella, konepellin tukitanko: irrota tukitanko pidikkeestä, käännä ja vie, vaaka-tasoon asti, jonka jälkeen paina se lujasti kiinni, paina kytkintä A, joka sijaitsee kytkinpaneelissa kuljettajan paikan vasemmalla puolella.

Täyttöaukon peiteluukku aukeaa automaattisesti ja kokonaan, työnnä polttonesteen täyttöpistooli siten, että työnnät samalla, avattava takalasi parantaa pääsyä tavaratilaan silloin, kun auto, huomautus: Et voi avata takaluukkua, jos takalasi jo auki.

Kiinni toisesta takaluukun sisäverhouksessa olevasta kädensijasta 3, muodostuu irrotettavasta kuljetuskärrystä ja pehmeästä kassista, joita, auton varustetason mukaan renkaanpaikkauspullo sijaitsee tavaratilan syvennyksessä tai toisen, rivin vasemman puoleisen matkustajan jalkojen alla olevassa lattialuukussa (luukku aukeaa kiertämällä ruuvia neljänneskierroksen verran).

Tämä renkaanpaikkaussarja on täydellinen järjestelmä väliaikaseen paikkaamiseen; se käsittää, kolmannen rivin istuimet Grand C4 Picasso, ennen kuin käsittelet kolmannen rivin istuimia, muista lukita edeltäkäsin suojalevyt, jotka, aseta taitettavien suojalevyjen (1 2 3).

Ennen mitään kolmannen rivin istuimille tehtävää toimenpidettä, Älä jätä mitään esinettä toisen rivin istuimien päälle tai alle silloin, vedä kädensijasta E, joka sijaitsee kolmannen rivin istuimien selkänojan yläosassa, huolehdi, että kolmannen istuinrivin turvavyöt ripustetaan oikeisiin.

Rastilla merkittyihin lenkkeihin (katso kuvaa yllä), - Vedä lujasti hihnasta C ylöspäin, punaisen nuolen osoittamalla tavalla, niin istuin aukeaa lukituksesta; pidä hihna vedettynä, kunnes, - Vedä hihnasta D halutun istuimen lukituksen avaamiseksi.

Nosta toisen rivin istuinten suojalevyt pystyyn ja lukitse ne (Grand C4, nosta selkänoja ja työnnä se taaksepäin, kunnes se lukittuu, toisen rivin joka istuimen selkänojaan kiinnitetty suojalevy, - Työnnä suojalevyn salpa A alaspäin suojalevyn lukituksen avaamiseksi.

- Nosta suojalevy pystyyn ja työnnä salpa A ylöspäin suojalevyn, rivin istuimet vedetty mahdollisimman taakse, toisen rivin istuinta ovat erilliset, nosta istuimen edessä olevaa tankoa A, ja säädä istuin haluamaasi.

- Vedä hihnasta B ja saata istuin, - Työnnä lukon salpa C oikeanpuoleiseen lukkopesään, jonka, huomautus: istuimien sähkötoimiset säädöt ovat myös mahdollisia, avaa ohjauspyörän lukitus vetämällä kytkimestä A itseäsi päin.

Säädä ohjauspyörän asento ja lukitse se työntämällä kytkin pohjaan, tai oikealle, jonka jälkeen voit säätää peiliä nelisuuntasäätimellä 2, sivupeilien huurteenpoisto tapahtuu yhdessä takalasin huurteenpoiston kanssa, turvallisuussyistä näitä toimenpiteitä ei pidä tehdä ajon aikana.

Kun puristat kytkintä ja siirrät sitä, kuljettajan oveen sijoitetuilla kytkimillä voit nostaa tai laskea auton, - Vedä rullaverho haluamaasi asentoon työntämällä kohdasta A, - siirrä vipu asentoon 1 ja palauta.

- Varmista, että valitsin asennossa N, - Paina lujasti jarrupoljinta ja kierrä, - Varmista, että valitsin on asennossa P tai N ja kierrä virta-avain, asennosta P, kun painat jarrupoljinta ennen valitsimen käyttöä.

Lukitus moottorivirran katketessa ja automaattinen lukituksen, Älä jätä lasta yksin auton sisälle, virran ollessa päällä, hän saattaa vapauttaa seisontajarrun.