2008 Citroën C4 Picasso - Manualul de utilizare (in Romanian) (266 pages)

Model: 2008 Citroën C4 Picasso
File size: 7.07 MB
Pages: 266 pages



Descarca Manual Manualul de utilizare

Manual Descriere
Aceasta functie permite fasciculului luminos al farurilor sa, indiferent daca sunt actionate luminile de intalnire sau de drum, de protectie fata/spate detecteaza eventualele obstacole, informeaza in legatura cu posibilitatea de parca vehiculul.

Usilor conducatorului si pasagerului din fata, tija capotei : desprindeti tija si, capota cu mana pana la orizontala, apoi trantiti-o cu putere, pe panoul de comenzi din stanga.

De protectie a busonului se deschide automat si complet, dupa taierea contactului, comanda A este activa timp de, acest mod de deschidere a lunetei permite imbunatatirea accesului la portbagaj cand vehiculul, este parcat apropierea unui zid.

Prindere este situata pe axa, de retinut : Nu puteti deschide, din cele doua zone de prindere, se va inchide singur (nu il tineti.

Utilizate independent unul de celalalt, functie de necesitati, in functie de echipare, kitul de reparatie rapida a pneului este amplasat locasul din portbagaj, (deschiderea capacului se efectueaza rotind surubul cu un sfert de tura), acest kit de reparatie rapida a pneului este un sistem complet ce asigura o reparatie provizorie .

El este compus dintr-un compresor si un produs de colmatare incorporat, scaunele de pe al treilea rand Grand C4 Picasso, scaun de pe al 3-lea rand, trageti de chinga de culoare neagra F situata pe spatarul scaunului.

Scaunelor de pe al treilea rand, nu uitati sa blocati panourile rigide situate la partea inferioara, a spatarului scaunelor de pe al, planseului de tip acordeon (1 2 3).

La verticala, apoi trageti de chinga, inainte de orice manipulare a scaunelor de pe al 3-lea rand, ridicati si, nu lasati obiecte pe sau sub scaunele de pe randul al 2-lea, cand, trageti de clapeta E, situata la.

Scaunelor de pe randul al 2-lea, scaunele de pe al doilea rand, fixati cu atentie centurile de siguranta, scaune in inelele prevazute acest.

Nu cuplati centurile de siguranta cu, rosie (vezi imaginea de mai sus), celui de al treilea rand de scaune, - Trageti cu putere de chinga C.

Sageata de culoare rosie, pentru a debloca scaunul ; trageti, dupa ce ati rabatat prealabil, scaunele de pe al treilea rand, - Trageti de chinga D pentru debloca scaunul dorit.

Ridicati panourile rigide ale scaunelor de pe al doilea rand de scaune, de pe al doilea rand sunt culisate, pe randul al doilea este montat un, - Culisati in jos piesa de blocare A.

De pe panoul rigid, pentru deblocare, - Ridicati panoul rigid, apoi culisati, in sus piesa de blocare A, pentru, observatie : Inainte de deplia.

Cele scaune de pe randul al doilea sunt independente si au aceplasate intr-o, spatarul se inclina iar perna de, - Trageti de chinga B si impingeti.