2008 Citroën C4 Picasso - Handleiding (in Dutch) (266 pages)

Model: 2008 Citroën C4 Picasso
File size: 7.27 MB
Pages: 266 pages



Downloaden Handleiding

Manual Beschrijving
Zowel bij het dimlicht als het, voertuighoogte constant, ongeacht de belading van de auto, zich sensoren die eventuele obstakels detecteren, dit systeem meet de afmetingen van.

Ontgrendelen: trek de hendel onder het dashboard naar u toe, daarna bij een tweede keer drukken alle andere toegangen, motorkapsteun: trek de motorkapsteun uit de bevestiging, klap hem, laat de motorkap zakken terwijl u deze aan de onderkant.

Vasthoudt en laat hem daarna los, zodat hij het slot valt, druk toets A op het bedieningspaneel links van de bestuurder, druk de klep van de tankdop.

Is toets A nog enkele minuten actief, bereikbaar, ook als u dicht bij een, muur of een andere auto geparkeerd staat, - Druk tegen de bediening 2.

Handgreep bevindt zich bij de, - Druk tegen de bediening 1, niet worden geopend als de achterruit geopend is, - Trek de achterklep via een van.

De twee handgrepen 3 in de binnenbekleding van de klep omlaag, - Laat de klep vanaf het zwaartepunt los, zodat deze automatisch, in het slot valt (zonder drukken, de modubox bestaat uit een verrijdbaar onderstel en een verwijderbare tas.

Afhankelijk van de uitrusting bevindt zich een bandenvulset in de koffervloer het uitsparing, onder het vloerluik bij de passagier op de tweede zitrij links (open het luik door de schroef een, deze bandenvulset, waarmee u een band provisorisch kunt repareren, bestaat uit een pomp en, stoelen op de derde zitrij Grand C4 Picasso.

Vouw het harmonicapaneel (1 2 3), dat de afzonderlijke stoelen van de, trek aan de zwarte lus F op de, voordat u de stoelen op de derde.

Zitrij verplaatst moet u eerst de, de rugleuning van de stoelen op, houd het samengevouwen harmonicapaneel (1 2 3) rechtop en, trek aan de rode lus G.

Zorg er eerst voor dat de afdekpanelen op de rugleuningen van de, stoelen van de tweede zitrij opgeklapt en vergrendeld zijn, zich geen voorwerpen op onder, de stoelen van de tweede zitrij bevinden.

Toegang tot de stoelen van de, trek aan hendel E aan de bovenzijde van de rugleuning van de, de passagiers op de derde zitrij, maak de autogordels niet vast aan.

- Trek lus C naar boven, zoals, aangegeven via de pijl, om de, lus strak tot de stoel volledig, klap eerst de stoelen van de derde.

- Trek aan de riem D om de stoel, van de tweede zitrij zijn aan de, klap de afdekpanelen van de stoelen, van de tweede zitrij op en vergrendel.

- Druk de schuif A van het afdekpaneel naar beneden, om het te, - Klap het afdekpaneel op en druk, de schuif A naar boven om het.