2007.5 Citroën C4 Picasso - Priročnik za lastnika (in Slovenian) (256 pages)

Model: 2007.5 Citroën C4 Picasso
File size: 4.38 MB
Pages: 256 pages



Download navodila za uporabo Priročnik za lastnika

Ročno Opis
Vodenje do izbrane destinacije (evropski zamljevid na trdem disku), restavracija,) in tudi z upoštevanjem prometnega stanja, urgence, Citroën Asistenca, Citroën On line storitve NaviDrive), dostop do menija za diagnostiko vozila.

Izhod iz glavnega menija in vrnitev na vstopno stran, po ekranu za izbiro funkcije, parametra ali vrednosti, opreme, do navigacijske predstavitve, do storitev do stopnje napolnjenosti, potrditev izbrane funkcije ali spremenjene vrednosti.

CD-predvajalnik: Prikaz seznama skladb na CD-ju, vklop/Izklop tipa programa PTY (Program Type), osvetljen ostane le zgornji del prikazovalnika, izbira vira predvajanja (Radio, CD, CD izmenjevalnik vir.

: Samodejno iskanje radijskih frekvenc navzgor, izbira vrste informacije, prikazane na desni strani prikazovalnika, izbira naslednjega ali predhodnega CD-ja, izbira naslednjega ali predhodnega albuma.

Izbiranje naslednjih ali predhodnih elementov menija na zaslonu, seznamu, sistem NAviDrive lahko upravljate z vašim, ko izgovorite ustrezne besedne zveze, vam, okno, ki se odpre na prikazovalniku.

Se le-ta napiše na okencu zasliši se, pritisnite gumb ESC ukazov glasovnega, ob izhodu iz opravljenega ukaza z glasovnim prepoznavanjem (zasliši se dvojni, po nekaj sekundah brez glasovnega ukaza.

Za klicanje številke iz vašega telefonskega, pritisnite gumb, za glasovno prepoznavanje, kot pa ukazne nazive, ki jih posname, navigacijski sistem vozila vas z govornimi.

Sistem uporablja GPS in osnovne kartografske podatke, ki so shranjeni na trdem, govorilna naprava za predvajanje navodil, tipke na vašem sistemu NaviDrive, vozilo postavite na nepokrito mesto, tako da.

Nahaja, ali pa zadnja prepoznana lokacija, med vodenjem imate dostop do naslednjih, d Naslednja cesta, po kateri boste vozili, e Znak, ki se nanaša na prometne informaTrenutno privzet glas ali ime mesta.

Ukaze, ki jih je treba izvesti, poleg prikazo, pritisnite tipke za nastavitev glasnosti na, nastavitev lahko opravite tudi v meniju, zavrtite gumb, da izberete ikono Navigacija/Vodenje A.

Potrdite s pritiskom na vrtljivi gumb, ko je prikazana funkcija Navigacija (zaporedni pritiski na gumb MODE), nudijo funkcije Navigacije dostop do glavnih funkcij Navigacije, izbor mesta med zadnjimi dvajsetimi zahtevanimi, urejanje ali odstranjevanje etap med pripravljanjem.

Trov (na primer, da se izognete zastojem), vklop/Izklop govorilne naprave za izgovor imen ulic, pogled navigacijskih informaci, ki so na voljo na trdem, zavrtite gumb, da izberete meni A.

Zavrtite gumb, da izberete meni B, zavrtite gumb, da izberete polje C, le mest, se le-ta izpišejo samodejno), - G za arhiviranje naslova, prikazanega v imeniku.

Za potrditev pritisnite na vrtljivi gumb, zavrtite gumb, da izberete polje H, pritisnite vrtljivi gumb za potrditev vsake številke.