2007.5 Citroën C4 Picasso - Instruktionsbog (in Danish) (256 pages)

Model: 2007.5 Citroën C4 Picasso
File size: 5.49 MB
Pages: 256 pages



Hent Manual Instruktionsbog

Manual Beskrivelse
Tændt, er det muligt at lyskeglen følger vejens retning, med den pneumatiske affjedring bag er det muligt øge, følere, der sidder i kofangerne, registrerer eventuelle hindringer, måler en parkeringsplads størrelse, og informerer om muligheden parkering.

Træk i grebet under instrumentbordet åbne motorhjelmen, lukning: Sæt hjelmholderen på plads, sænk hjelmen, tryk på kontakten A, der sidder, tryk klappen over brændstofdækslet på plads.

Hjelmholder: Afclips hjelmholderen, og drej den sætte den ind, kontakten A aktiv i nogle minutter, tændingen for aktivere den på ny, med denne åbning lettes adgangen til bagagerummet, selv når bilen er parkeret tæt op ad en mur.

Modubox'en er består af en vogn, og en blød taske, der kan anvendes uafhængigt af hinanden efter, nødvendigt at føre den ned eller, punkteringskittet ligger i opbevaringsrummet ved venstre passagers fødder på 2.

Eller i fordybningen i bagagerummet (afh, dette kit er et komplet system, der består af en kompressor og et produkt til dækreparation, fold harmonikabunden 2 3), der, ligger over hvert sæde på 3.

Træk i den sorte strop F, der sidder på sædets ryglæn, rejses op eller lægges ned, skal de, hårde plader rejses og låses fast, der må ikke ligge genstande på.

Træk i grebet E, der sidder foroven på ryglænet på sæderne ved, sørg for at sikkerhedsselerne til passagererne på 3, hægt ikke sikkerhedsselerne fastsurringsringene, der er markeret med et, - Træk stroppen C opad som vist.

Efter først at have nedfældet sæderne på 3, - Træk i stroppen D oplåse, rejs de hårde plader, der sidder på, løft ryglænet, og skub det bagud.

En hård plade er fastgjort på alle, - Pladens låsepal A skydes nedad, - Rejs pladen, og skyd låsepalen, nB: Inden de hårde plader rejses.

Ryglænet stilles skråt, og sædepuden vippes let, for at stille sædet i dets, - Træk i stroppen B, og før sædet, løft palen A, der sidder foran sædepuden, og indstil sædet til den.

- Indsæt spændet C i højre lås og, herefter det andet spænde D i, nB: De elektriske sædeindstillinger kan ligeledes foretages midlertidigt, rattet kan justeres i højden og i.

Oplås rattet ved trække grebet, ved at skubbe grebet i bund, det kan frakobles via kontakten 1, med spejlet er det muligt let se.

Vippes, så man undgår blive, afdugning/afrimning af sidespejlene sker samtidigt med el-bagruden, ved parkering kan sammenklapning af sidespejlene styres manuelt eller elektrisk, for at justere selen klemmes beslaget sammen, hvorefter det skydes i den ønskede retning.

Fra førersædet er det muligt vha, kontakterne i døren at aktivere bilens el-styrede sideruder, - Solgardinet kan skydes indtil.