2007.5 Citroën C4 Picasso - Handleiding (in Dutch) (256 pages)

Model: 2007.5 Citroën C4 Picasso
File size: 4.31 MB
Pages: 256 pages



Downloaden Handleiding

Manual Beschrijving
Selecteren van het type informatie op het rechter gedeelte, kort indrukken: automatisch zoeken van frequenties, kort indrukken: zoeken van het volgende nummer, lang indrukken: versneld vooruitspoelen (en tegelijkertijd.

Kiezen van de volgende vorige cD, als uw auto uitgerust met Bluetooth®, indrukken: weergave van het menu "Répertoire", toegang tot het hoofdmenu voor het inschakelen/uitschakelen.

Of selecteren van de instellingen van de auto, in sommige landen is deze bediening tijdens het rijden, in een menu, een lijst, een alfabetisch register, bevestigen van de functie, het onderdeel de gekozen.

Als uw auto is uitgerust met Bluetooth®: gesprek opnemen, - Een dubbele tuner met RDS EON PTY, blijven ontvangen van een, selecteren van de volgende of vorige positie een menu, lW), automatische geheugenopslag van de zenders met de beste.

Eerste keer indrukken: geluid tijdelijk onderbreken, tweede keer indrukken: geluid weer inschakelen, kort indrukken: annuleren van de uitgevoerde handeling, lang indrukken: terugkeren naar de permanente weergave.

- Een cD-speler die geschikt voor MP3, wat zijn de mogelijkheden van uw NaviDrive?1, uW NAVIdRIVE IS EEN SYSTEEM WAARMEE U, naar een door u gekozen bestemming kunt worden geleid (kaart van.

Europa op harde schijf) met gebruikmaking van door u ingevoerde favoriete plaatsen (bioscoop, hotel, restaurant) rekening houdend met de, cd's en mp3's kunt beluisteren, cd's kunt kopiëren naar een Jukebox (10 gb beschikbaar op harde, afhankelijk van het land waar u zich bevindt, beschikt over CITROËN.

Diensten (ciTROËN Urgence, ciTROËN Assistance, ciTROËN On Line, een extern apparaat op de audio/video-uitgangen kunt aansluiten, de Navidrive is beveiligd met een code waardoor het apparaat alleen, in elke andere auto wordt de installatie onbruikbaar.

Het antidiefstalsysteem werkt volledig automatisch; u hoeft dus zelf, bij afgezet contact kan uw Navidrive, afhankelijk van de laadtoestand, van uw accu, nog maximaal 30 minuten werken, kort indrukken: toegang tot het menu met ciTROËN-diensten.

Lang indrukken: directe oproep aan de ciTROËN hulpdienst, annuleren van de huidige opdracht, sluiten van het algemene menu en retour naar het welkomstscherm, geluidssferen, lage tonen, hoge tonen, loudness, fader, balans en snelheidsafhankelijke volumeregeling.

Kort indrukken: automatisch zoeken naar een station met een hogere, kort indrukken: zoeken naar de volgende track, kort indrukken: handmatig naar hogere frequenties zoeken, bron selecteren van vorige cd/lijst.

In de modus " Selectie - Verplaating over de kaart ": verplaatsing naar, verplaatsing in de menu's en verplaatsing van de cursor het gekozen, in de modus Selectie - Verplaatsing over de kaart: verplaatsing naar, bedien de toetsen van de NaviDrive niet tijdens het rijden.

Radio: handmatig naar lagere frequenties zoeken, in de modus "Selectie - Verplaatsing over de kaart " : verplaatsing naar, verplaatsing over het scherm om een functie, parameter waarde te, verzwakken of versterken van een regeling.

Scrollen langs de uit een lijst te selecteren items, wijziging van de schaal van de getoonde kaart, bron selecteren van de volgende cd/lijst.