2015 Citroën C4 Cactus - Ägarmanual (in Swedish) (326 pages)

Model: 2015 Citroën C4 Cactus
File size: 7.51 MB
Pages: 326 pages



Hämta Manuell Ägarmanual

Manuell Beskrivning
Av säkerhetsskäl ska du aldrig lämna barn ensamma i bilen förutom för en mycket kort stund. Under al a omständigheter ska du al tid ta ut nyckeln ur tändningslåset när du lämnar bilen. Att köra med dörrarna låsta kan göra det svårt för räddningspersonal att komma in i kupén i nödsituationer.

Om någon av dörrarna är öppen går det inte att låsa bilen från insidan med central åset. Innan du skjuter sätet bakåt ska du kontrol era att inget föremål el er någon person hindrar sätets rörelse bakåt för att inte att riskera att någon klämmer sig el er att sätet blockeras på grund av skrymmande föremål som placerats på golvet bakom sätet el er på passagerarsätet bak. Mer information om borttagning av is och imma på bakrutan hittar du i motsvarande avsnitt.

Av säkerhetsskäl ska dessa åtgärder al tid utföras när bilen står stil a. När dessa instäl ningar har gjorts bör du kontrol era att du kan se instrumentpanelen utan problem. Funktionerna för borttagning av is och imma på vindrutan och bakrutan sitter under pekskärmen.