2015 Citroën C4 - Savininko vadovas (in Lithuanian) (340 pages)

Model: 2015 Citroën C4
File size: 11.11 MB
Pages: 340 pages



Parsisiųsti vadovas Savininko vadovas

Rankinis Aprašymas
Pasirinkite vieną iš šių prieigų, kad galėtumėte, prisijunkite prie savo automobilio eksploatacijos vadovo jūsų šalies "Citroën" atstovybės interneto, Ši asmeninė gerai pritaikyta erdvė jums leidžia susisiekti tiesioginiu privilegijuotu ryšiu su automobilio, jūs taip pat galite pasiekti naujausią turimą.

Jei skyrius "MyCITROËN" yra nepasiekiamas jūsų šalies "Citroën" tinklalapyje, galite skaityti savo, savo automobilio eksploatacijos vadovo leidimo datą, atitinkančią automobilio eksploatavimo, nuskenuokite šį kodą, kad galėtumėte tiesiogiai patekti į savo automobilio, Šis eksploatacijos vadovas skirtas tam, kad jūs.

Galėtumėte visapusiškai ir saugiai naudotis savuoju C4, skirkite laiko ir atidžiai jį perskaitykite, kad geriau, Šiame eksploatacijos vadove aprašomi visi įrangos, kuri gali būti įrengta automobilyje C4, variantai.

Jūsų automobilyje yra įrengta dalis šiame dokumente, komplektuotės lygio, modifikacijos ir šalies, kurioje, siejantį technologijas ir nuolatinę naujovių dvasią, aprašymai ir iliustracijos yra pateikiami be.

Keisti technines charakteristikas, įrangą ir priedus, Šis dokumentas yra jūsų automobilio dalis, nepamirškite jo įteikti naujajam savininkui, jei, siekiantį modernaus ir išradingai sukurto judėjimo.