2015 Citroën C4 - Návod k obsluze (in Czech) (494 pages)

Model: 2015 Citroën C4
File size: 20 MB
Pages: 494 pages



Stáhněte si manuál Návod k obsluze

Manuální Popis
Zvolte jeden z následujících přístupů pro on-line, příručka pro uživatele je k dispozici rovněž na webových stránkách společnosti Citroën, v části, tento osobní prostor na míru umožňuje vytvořit přímý a upřednostňovaný kontakt se značkou, pokud není část "MyCITROËN" dostupná na stránkách společnosti Citroën ve Vaší zemi, můžete si.

Příručku pro uživatele prohlédnout na následující adrese, období vydání příručky pro uživatele, odpovídající datu 1, použijte tento kód pro přímý přístup k příručce pro uživatele, tato příručka pro uživatele má za cíl umožnit Vám plně.

Bezpečně a za všech provozních podmínek využívat, prostudujte si příručku v klidu a pozorně, abyste se s ním, příručka obsahuje veškeré dostupné varianty vybavení, vaše vozidlo může disponovat pouze částí vybavení.

Popisovaného v tomto dokumentu, a v závislosti na, stupni jeho výbavy, verzi a na vlastnostech, které jsou, specifické pro zemi, v níž je prodáváno, uvedené popisy a vyobrazení nejsou smluvně závazné.

Společnost Automobiles CITROËN si vyhrazuje právo, na úpravu technických charakteristik, vybavení, příslušenství vozidel bez povinnosti aktualizovat údaje v, dokument je nedílnou součástí Vašeho vozidla.