2014 Citroën C4 - Ръководство на потребителя (in Bulgarian) (340 pages)

Model: 2014 Citroën C4
File size: 29.47 MB
Pages: 340 pages



Изтегляне Ръководство на потребителя

Описание
Открийте вашата инструкция за работа на интернет сайта на, Това персонално пространство ви позволява да установите пряк, Ако рубриката "MyCitroën" не е налична в сайта на CITROËN във, вашата страна, можете да прегледате вашата инструкция за работа.

Прегледът на инструкция за работа онлайн ви позволява, също достъп до последните налични информации, които, се откриват лесно чрез маркера на страници, откриваем с, връзката "Бордова документация" от началната страница (не се изисква регистрация).

Периода на изданието на вашата инструкция за работа, съответстващ, на датата на първото пускане в движение на вашия автомобил, Там ще получите достъп до вашата инструкция за работа онлайн, както и до, последните налични информации, които ще откриете чрез пиктограмата .

Вашият автомобил разполага само с част, от описаната апаратура в този документ, в зависимост от нивото на изпълнение, cITROËN, може да доведе до повреди.

Се обърнете към представител на марката, cITROËN, който ще Ви представи гамата на, обединявайки технология и постоянен дух на иновация, за съвременен и креативен подход към мобилността.