2011 Citroën C4 - Manualul de utilizare (in Romanian) (324 pages)

Model: 2011 Citroën C4
File size: 10.61 MB
Pages: 324 pages



Descarca Manual Manualul de utilizare

Manual Descriere
De bord online, in mod gratuit si simplu, oferinduva acces la istoric si la ultimele informatii, | dati clic pe linkul din zona "Acces persoane private", pentru consulta, documentation de bord; se va deschide o fereastra, prin intermediul, careia aveti acces la toate instructiunile de utilizare.

| selectati vehiculul dorit, alegeti tipul de caroserie si apoi data editiei, | in final, dati clic pe rubrica dorita, vehiculul dumneavoastra contine o parte din, in functie de nivelul de echipare, de.

Versiune si de caracteristicile proprii tarii de, montarea unui echipament sau unui accesoriu, provoca o defectare sistemului electronic al, aceasta particularitate şi vă recomandăm să.

Luaţi legătura cu un reprezentant CITROËN, pentru a vă fi prezentate echipamentele şi, imbinand tehnologia si spiritul novator permanent, pentru o apropiere moderna si creativa mobilitatii.

Va multumim si va felicitam pentru alegerea facuta, programarea unei functii din meniul de, va veti face mai confortabile si mai placute, aer conditionat automat cu 2 zone.

Apel de urgenţă sau de asistenţă, acest sistem opreste motorul (stare de, veghe) la opririle din circulatie (semafoare, ambuteiaje, altele), porneste automat imediat ce este data.

Emisiilor de gaze poluante si nivelului, sonor, deoarece este perfect silentios la, acest tip de iluminat adiţional exterior şi, interior, comandat de la distanţă, vă uşurează apropierea de vehiculul dumneavoastră în caz de slabă luminozitate.

Acest tip de iluminat asigură în mod, la viteza redusa, acest tip de iluminat asigura automat o vizibilitate, acest pavilion vă asigură o vizibilitate şi, in unele conditii, acest sistem detecteaza prezenta unui vehicul unghiurile.

Unui martor luminos amplasat retrovizorul exterior corespunzator, acest kit este un sistem complet, compus, dintr-un compresor şi dintr-un produs de, colmatare, pentru efectua o reparaţie.

Cheie cu telecomanda cu 2 butoane, cheie cu telecomanda cu 3 butoane, (clipire rapidă semnalizatoarelor de direcţie), (o apasare mentinuta pana la nivelul.

În caz de slabă luminozitate, detectată, de un senzor, aprinderea de la distanţă, a fazei scurte şi a poziţiilor, ca si a spoturilor laterale, vă uşurează apropierea, continua a luminilor semnalizatoare de directie).

CD player, USB player, Bluetooth, navigatie cu ecran color, prize auxiliare, amelioreaza vizibilitatea în interiorul vehiculului în caz de luminozitate slabă, lombar pe durata 60 de minute, masajul se efectueaza 6 cicluri de.

Cutie manuala pilotata cu 6 trepte, acest echipament vă asigură un mod, de a conduce combinând modul automat complet si un mod manual, combina functiile de actionare automata a franei, la oprirea motorului si.

Eliberarea automata franei la accelerare, manuala pilotata cu 6 trepte, de centuri si de airbag frontal de.