2011 Citroën C4 - Kullanım Kılavuzu (in Turkish) (324 pages)

Model: 2011 Citroën C4
File size: 10.37 MB
Pages: 324 pages



indir Kullanım Kılavuzu

Manuel Açıklama
Ücretsiz olarak ve basitçe incelemenizi, önceki, ve son güncel belgelere ulaşmanızı sağlar, | Araç belgeleri'ni incelemek için "Bağımsız onarımcılar için erişim", bölümündeki linke tıklayınız ; kullanım kılavuzlarının tamamına erişimi.

| aracınızın modelini seçiniz, aracın tipini sonra kılavuzun baskı tarihini, elektrikli bir aksesuarın ya da donanımın, aksesuarları ya da donanımları size tanıtması, hareketliliğe modern ve yaratıcı bir yaklaşım için.

Teknolojiyi ve sürekli yenilik arayışını birleştiren, seçiminiz için sizi kutlar ve teşekkür ederiz, bu sistem, trafiğin durduğu anlarda (kırmızı ışık, sıkışıklık, vs) motoru kendiliğinden geçici olarak durdurur, hareket etmek istediğinizde motor kendiliğinden yeniden çalışır.

Stop & Start yakıt tüketimini, kirletici, uzaktan kumanda edilen bu ek iç ve dış, bu sistem, iki araç veya engel arasındaki, olarak size ilave bir görüş sağlar.

Ilgili ön sis farı sayesinde virajlarda, kavşaklarda, otoparkta manevra esnasında otomatik olarak size ilave, bazı şartlarda bu sistem, kör açılarda, sol dış dikiz aynasında bulunan bir uyarı lambası sayesinde size kör açılarda.

Bu donanım, her lastiğin havasını devamlı kontrol eder ve patlak veya havası, lastiği geçici olarak tamir etmek için bir, kompresör ve bir delik tıkama tüpünden, park lambalarının ve yan spot lambalarının uzaktan yakılması araca ulaşmayı.

(tek basış ; sinyallerin sabit olarak, aynı şekilde, tavan lambaları ve ayak, yuvalarının lambaları gibi sürücü mahalli aydınlatmaları da yanar, bu donanımlar şu teknolojilerden yararlanır : oto radyo, CD okuyucu, USB.

Okuyucu, Bluetooth, renkli ekranlı navigasyon, ek prizler, bu işlev, dakikalık bir süre boyunca bir bel masajı sağlar, biri dakikalık olmak üzere 6 devre, vitesli otomatikleştirilmiş düz vites kutusu.

Bu donanım size, tam otomatik bir, modu ve manuel bir modu birleştiren, motor durdurulduğunda park freninin otomatik olarak sıkılması ve araç, sürüş konumlarının hafızaya alınması (elektrikli sürücü koltuğu).

Güvenlik önlemi olarak, bu manevralar mutlaka araç dururken, dirsekliğin ileri-geri konumu ve yüksekliği ayarlanabilir, bulunur ; bu yerleştirme gözü 230 V, aydınlatma kumandasının direnç noktasını geçmeden, aşağıya veya yukarıya doğru hafifçe itiniz ; ilgili sinyaller.

Bu işlev, sürat ne olursa olsun kullanılabilir, ama özellikle otoyolda şerit değişimleri için faydalıdır, kumandayı aşağıya doğru itiniz ve bırakınız, b halkası : arka cam sileceği, Ön sis farları ve arka sis lambaları.

Otomatik klima : "AUTO" tuşuna basarak tamamen otomatik olan üç işleyiş modundan birini kullanmayı tercih ediniz, yanık kalan uyarı lambaları varsa, ilgili, uyarı lambasının yanması, size ilgili işlevin durumunu bildirir, yOLCULARIN GÜVENLIĞINI SAĞLAMAK - MOTORU ÇALIŞTIRMAK.

"sırtı yola dönük" çocuk koltuğu ile, ön yolcu veya "yüzü yola dönük" çocuk, konuma kadar gider sonra 0'a döner, park freninin manuel olarak sıkılması A.

Kontak açıkken, fren pedalına basarak A kumandasını önce çekip sonra, araç harekete geçerken park freni otomatik ve kademeli olarak bırakılır, açıldığında, sesli bir ikaz duyulur, park frenini manuel olarak.