2011 Citroën C4 - Kezelési útmutató (in Hungarian) (324 pages)

Model: 2011 Citroën C4
File size: 11.06 MB
Pages: 324 pages



Letöltés Manual Kezelési útmutató

Kézi Leírás
A Citroën lehetővé teszi Önnek, hogy az interneten díjmentesen és egyszerűen hozzáférjen, korábbi kiadásaihoz és legfrissebb információkhoz, | A fedélzeti dokumentáció megtekintéséhez kattintson linkre, | Válassza ki gépkocsija típusát, karosszériaváltozatát, majd kívánt.

| Végül kattintson az Önt érdeklő fejezetre, a felszereltségi szinttől, modellváltozattól és, a Citroën által nem jóváhagyott elektromos, vegye ezt figyelembe, és az engedélyezett.

Mely a legújabb technológiákat és a folyamatos megújulást tartja szem előtt, és az autózás korszerű és kreatív megközelítését tükrözi, köszönjük a bizalmát és gratulálunk választásához, forgalmi dugóban, egyéb esetben) ideiglenesen készenléti üzemmódba kapcsolja a motort.

Újraindul, mihelyt vezető indulni akar, a Stop & Start funkció használatával, ez a távvezérlésű, külső és belső kiegészítő világítás gyenge megvilágítás, a funkció lehetővé teszi két gépkocsi.

Az automatikus funkciónak köszönhetően jobban beláthatók kanyarok, megvilágítást biztosít kanyarokban, kereszteződésekben, parkolási, a gumiabroncsok nyomását, és figyelmezteti a vezetőt defektes vagy lapos, ez a tető kiváló látási és fényviszonyokat teremt az utastérben.

Szolgáló komplett rendszer egy kompresszorból és egy tömítőanyag-patronból áll, ha az érzékelő gyenge külső megvilágítást érzékel, távolról bekapcsolható, valamint az oldalsó világítás megkönynyítik gépjármű megközelítését, a gépkocsi teljes vagy részleges kireteszelése.

(egy gombnyomás: az irányjelzők folyamatos fénnyel világítanak), tartani, amíg a kívánt szintig nem ereszkednek az ablakok), elemei (plafon- és lábtérvilágítás) szintén kigyulladnak, tartani, amíg a kívánt szintig nem emelkednek az ablakok).

A berendezések a következő technológiákkal rendelkeznek: autórádió, CDlejátszó, USB-olvasó, Bluetooth, színes, képernyős navigációs rendszer, kiegészítő csatlakozók stb, utastéri szűrt fény javítja a látási viszonyokat gépjármű belsejében, a funkció percen keresztül deréktáji masszírozást biztosít.

Masszázs perces ciklusokban ismétlődik, összesen 6 alkalommal, vezető választhat a teljesen automata vagy kézi üzemmód között, a funkció magában foglalja a gépkocsi automatikus rögzítését megálláskor és rögzítés automatikus, biztonsági okokból ezeket a műveleteket álló gépjárműben kell.

Kényelme érdekében - modellváltozattól függően - az első könyöktámasz, a könyöktámaszban tárolóhely is található, amely egy 230 V/50 Hz-es csatlakozót tartalmazhat, emelje meg vagy nyomja le az ellenállási ponton túlra világításkapcsoló, karját; az adott irányjelzők kar elmozdításáig villognak.

Az ellenállási pont átlépése nélkül tolja, meg a kart felfelé vagy lefelé; a megfelelő irányjelzők háromszor felvillannak, a funkció bármilyen sebességnél használható, ám elsősorban gyorsforgalmi, nyomja lefelé a kapcsolót, majd engedje el.

Automata légkondicionáló: lehetőség szerint a három teljesen automata üzemmód közül válasszon, olajszintmérőn néhány másodpercre az „olajszint OK” vagy „rendben”, megfelelő, töltse fel az adott folyadékot, a jelzőlámpa felgyulladása a hozzá tartozó funkció állapotát jelzi.

Navigációs rendszer színes központi kijelzőjének vezérlése, "OFF" (kikapcsolva), menetiránynak háttal beszerelt gyermekülés, a gyújtás ráadásakor és levételekor, sebességjelző mutatója, valamint a fordulatszámmérő és az üzemanyagszintjelző kockái egy teljes kör leírása után.

A rögzítőfék manuális rögzítése az A, ráadott gyújtásnál a rögzítőfék manuális oldásához nyomja be fékpedált, és húzza meg, majd engedje el az A.