2011 Citroën C4 - Instruktionsbog (in Danish) (324 pages)

Model: 2011 Citroën C4
File size: 10.35 MB
Pages: 324 pages



Hent Manual Instruktionsbog

Manual Beskrivelse
Citroën giver mulighed for, man gratis kan, se instruktionsbogen online samt få adgang til, bilens historik og de seneste oplysninger, | Klik på linket i feltet "Adgang for private" for se Instruktionsbog og.

Servicehæfte; et skærmbillede, der giver adgang til alle instruktionsbøger, | Vælg herefter bil, model og dato instruktionsbogens udgave, | Til sidst klikker du på den rubrik, der har din interesse, specifikationer, der gælder det land.

Montering af udstyr eller elektrisk tilbehør, der ikke er godkendt af Citroën, kan medføre, bemærke dette og anbefaler, du tager, med glæde vil præsentere dig vores.

Der forener teknologi og konstant fornyelse, vi takker dig og ønsker dig tillykke med dit valg, hvis du, når du sætter dig bag rattet, standby ved stop i trafikken (rødt lys.

At reducere brændstofforbruget, de forurenende udslip af udstødningsgasser, samt støjniveauet, når den holder stille, dette ekstra lys udvendigt og indvendigt, der aktiveres med fjernbetjeningen, gør det nemmere finde hen til, og ind i bilen, når det er mørkt.

Systemet måler en ledig parkeringsplads størrelse mellem biler eller, dette lys sikrer automatisk et ekstra, ved lav hastighed sikrer dette lys, automatisk et bedre udsyn i sving.

Dette tag giver et godt udsyn og ekstra, under visse betingelser registrerer systemet en bil i de blinde vinkler, informerer føreren om bilens tilstedeværelse via en kontrollampe i det pågældende sidespejl, dette udstyr overvåger konstant trykket i alle dæk og advarer dig i tilfælde af.

Punktering, eller hvis trykket er lavt, dette sæt består af en kompressor og, en patron med lappemiddel til midlertidig reparation af dækket, når det er mørkt, kan nærlyset, positionslyset og sidelyset tændes med.

Fjernbetjeningen, hvilket gør det nemmere at finde hen til bilen, (kun et tryk, afviserblinkene lyser konstant), (et vedvarende tryk til det ønskede niveau), kabinelyset, såsom loftslys, lys i for-dørspanelerne og fodrum tænder også.

Dette udstyr indeholder følgende teknologi: Radio, CD-afspiller, USB, med denne dæmpede belysning i kabinen er det nemmere at se inde i kabinen, når det er mørkt, den forener funktionerne for automatisk aktivering ved standsning af, det er stadig muligt foretage manuel aktivering/deaktivering.

Må disse handlinger kun foretages, når bilen holder stille, armlænet foran kan justeres i længden, der kan være udstyret med et stik til, ved tilkobling af bakgear parkering.

Lygter ved at skubbe den forbi modstanden, hvorved de pågældende afviserblink blinker, indtil positionen forlades, ryk betjeningsarmen lygter et hak, op eller ned uden at gå forbi modstanden, hvorved de pågældende afviserblink blinker tre gange, denne funktion kan bruges uanset bilens hastighed, men den er særligt egnet ved vognbaneskift på motorveje.

Tryk betjeningsarmen ned, og slip den, klimaanlæg: Det anbefales at anvende en af de tre fuldautomatiske funktioner ved at trykke på tasten "AUTO", vise, at niveauet er "OK" eller "korrekt", afh, skal der fyldes op efter behov.

Hvis en kontrollampe bliver ved med, lyse, henvises der til den pågældende, styring af farvedisplay i midten der.