2011 Citroën C4 - Упутство за употребу (in Serbian) (324 pages)

Model: 2011 Citroën C4
File size: 10.28 MB
Pages: 324 pages



Преузми упутство за употребу Упутство за употребу

Ручно Опис
Vašeg vozila, kao i pristup ranijim i najnovijim, | kliknite na link u zoni "Accès particuliers" ("Pojedinačni pristupi") da, biste konsultovali Dokumentaciju iz vozila ; otvara se prozor koji vam, daje pristup svim uputstvima za upotrebu.

| izaberite vaše vozilo, odaberite njegovu sliku zatim datum izdanja, | na kraju, kliknite na rubriku koja vas interesuje, vaše vozilo ne mora da ima svu opremu koja, je navedena u ovom dokumentu, jer oprema.

Zavisi od nivoa završne obrade, verzije i, karakteristika u zemljama u kojima će vozila, ugradnja opreme ili električnih uređaja koji, nisu odobreni od strane CITROËN-a, može.

Da prouzrokuje kvar u elektronskom kolu, marke CITROËN koji će vas upoznati sa, povezujući tehnologiju i stalni inovativni duh, za moderan i kreativan pristup u oblasti automobilizima.

Ručni pilotirani menjač sa 6 brzina, hitna pomoć ili pomoć na putu, ovaj sistem momentalno stavlja motor na čekanje pri zastoju u saobraćaju, goriva, emisije štetnih gasova i nivoa.

Ovo dodatno spoljno i unutrašnje osvetljenje, na daljinsku komandu, olakšava, vam dolazak i ulazak u vozilo u slučaju, ovaj sistem meri veličinu raspoloživog prostora za parkiranje između, ovo osvetljenje, koje se aktivira automatski, obezbeđuje vam dodatnu.

Pri maloj brzini, ovo osvetljenje vam, automatski omogućuje bolju vidljivost u krivinama, na raskrsnicama, pri parkiranju zahvaljujući odgovarajućem svetlu za maglu, zahvaljujući ovom krovu, u kabini imate.

U određenim uslovima, ovaj sistem detektuje prisustvo vozila u mrtvom uglu, on vas obaveštava putem lampice na, ova oprema stalno kontroliše pritisak u, svakoj gumi i upozorava vas u slučaju.

Probušene gume ili sniženog pritiska u, ovaj komplet se sastoji od kompresora, proizvoda za lepljenje, kako bi se izvršila privremena popravka gume, ključ sa daljinskim upravljačem sa 2 dugmeta.

Ključ sa daljinskim upravljačem sa 3 dugmeta, u slučaju slabe vidljivosti, koju otkriva, pozicionog svetla, kao i bočnih svetala, (pritisak se održava do željenog nivoa).

(pritisnite samo jednom ; paljenje migavaca bez treperenja), isto tako, pale se svetla u kabini, kao, i svetla na plafonu, te osvetljenje na, pragovima prednjih vrata i svetla iznad.

Kapacitet rezervoara : oko 60 litara, audio sistem i sistem za komunikaciju, ova oprema je poslednja reč sledeće, tehnike : autoradio, CD čitač, USB čitač, Bluetooth, navigacija sa ekranom u.

Ovo difuzno osvetljenje u kabini poboljšava vam vidljivost u vozilu u slučaju, ova funkcija vam obezbeđuje masažu lumbalnog dela leđa u trajanju od, ova oprema omogućava vam vožnju kombinovanjem sasvim automatskog moda i, ona menja funkcije automatskog zatezanja nakon zaustavljanja motora i.

Visina i nagib naslona za glavu, radi vaše udobnosti, prednji naslon za, ruke se može podešavati po dužini i visini, zavisno od verzije.