2011 Citroën C4 - Εγχειρίδιο χρήσης (in Greek) (324 pages)

Model: 2011 Citroën C4
File size: 10.88 MB
Pages: 324 pages



Λήψη Εγχειρίδιο Εγχειρίδιο χρήσης

εγχειρίδιο Περιγραφή
Η CITROËN σας δίνει τη δυνατότητα να, αυτοκινήτου σας μέσω διαδικτύου, καθώς και να, έχετε πρόσβαση στο ιστορικό και στις νεότερες, | κάντε κλικ στον σύνδεσμο της ζώνης "Πρόσβαση ιδιωτών" για να.

Σας δίνει πρόσβαση σε όλους τους οδηγούς χρήσης, | επιλέξτε το μοντέλο του αυτοκινήτου σας, τον τύπο αμαξώματός του, κατόπιν την ημερομηνία έκδοσης του οδηγού χρήσης, | και τέλος την ενότητα που σας ενδιαφέρει.

Το αυτοκίνητό σας διαθέτει μέρος μόνο του, εξοπλισμού που αναφέρεται σε αυτόν τον, οδηγό, ανάλογα με το επίπεδο εξοπλισμού, την έκδοση και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Η CITROËN παρουσιάζει, σε όλες τις ηπείρους, Η τοποθέτηση έξτρα ηλεκτρικού εξοπλισμού ή, αξεσουάρ μη εγκεκριμένου από την CITROËN, μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο ηλεκτρονικό.

Να λάβετε υπόψη σας αυτή την ιδιαιτερότητα, και να απευθυνθείτε σε αντιπρόσωπο της, cITROËN για να σας δείξει όλη τη σειρά, που συνδυάζει τεχνολογία αιχμής και πνεύμα καινοτομίας.

Προσεγγίζοντας έτσι με δημιουργικό τρόπο τη σύγχρονη αυτοκίνηση, Σας ευχαριστούμε και σας συγχαίρουμε για την επιλογή σας, Γνωρίζοντας τις δυνατότητες των διαφόρων εξοπλισμών, τα χειριστήρια και τις ρυθμίσεις τους.

Θα είναι πιο άνετες και πιο ευχάριστες, Το σύστημα αυτό θέτει παροδικά τον κινητήρα σε επαγρύπνηση σε φάσεις στάσης, αυτόματα μόλις θελήσετε να εκκινήσετε το, Ο πρόσθετος αυτός εξωτερικός και εσωτερικός.

Φωτισμός, που είναι τηλεχειριζόμενος, σας διευκολύνει κατά την προσέγγισή σας στο αυτοκίνητό, σας όταν το φως περιβάλλοντος είναι ανεπαρκές, Αυτό το σύστημα μετρά τον διαθέσιμο, χώρο για στάθμευση/παρκάρισμα μεταξύ δύο αυτοκινήτων ή αντικειμένων.

Ο φωτισμός αυτός διασφαλίζει αυτόματα πρόσθετη ορατότητα στις, Με χαμηλή ταχύτητα, αυτός ο φωτισμός, εξασφαλίζει επιπλέον ορατότητα σε περιπτώσεις όπως στις στροφές, τις διασταυρώσεις και το παρκάρισμα, χάρη, Ο εξοπλισμός αυτός ελέγχει μόνιμα την.

Πίεση σε κάθε ελαστικό και σας ενημερώνει σε περίπτωση ξεφουσκωμένου ή, Το κιτ αυτό είναι ένα πλήρες σύστημα, και μια φιάλη προϊόντος που κλείνει τις, τρύπες, με το οποίο μπορείτε να επισκευάσετε προσωρινά ένα ελαστικό.

(παρατεταμένο πάτημα μέχρι το επιθυμητό ύψος), Όταν το φως περιβάλλοντος είναι ανεπαρκές, κάτι που ανιχνεύεται από αισθητήρα, το, άναμμα από απόσταση των μεσαίων και μικρών φώτων όπως και των πλευρικών σποτ, Επίσης ανάβουν τα φώτα του χώρου.

Επιβατών, όπως και οι πλαφονιέρες του, χώρου για τα πόδια των επιβατών, φλας USB, πλοήγηση με έγχρωμη οθόνη, Ο χαμηλός αυτός φωτισμός του χώρου.

Καλύτερα μέσα στο αυτοκίνητο όταν το, Αυτή η λειτουργία προσφέρει μασάζ στην, οσφυϊκή χώρα για διάρκεια 60 λεπτών, Το μασάζ πραγματοποιείται σε 6 κύκλους.

Ο εξοπλισμός αυτός σάς εξασφαλίζει οδήγηση που, συνδυάζει μία πλήρως αυτόματη λειτουργία και μία, Συνδυάζει τη λειτουργία αυτόματης σύσφιξης στην ακινητοποίηση και της αυτόματης απενεργοποίησης στην εκκίνηση.