2010 Citroën C4 - Priročnik za lastnika (in Slovenian) (284 pages)

Model: 2010 Citroën C4
File size: 13.19 MB
Pages: 284 pages



Download navodila za uporabo Priročnik za lastnika

Ročno Opis
Ta osvetlitev vam na samodejni nakih, naprava vas pri manevriranju opote predrto pnevmatiko, pregleda je manj kot 1000 km, rok za redni servisni pregled je.

Otrok z obrazom obrnjen v smer, vozil prizadeva, da bi zagotovil varUpoštevajte naslednja navodila za, je za prevoz otrok do dvanajstih let starosti ali do višine, sprednjem sopotnikovem sedetako, da je z obrazom obrnjen v.

Dvignite njegovo naslonjalo in pustite sopotnikovo varnostno blazino, kg, morajo biti, tako na spreobvezno obrnjeni z naslonja, z obrazom obrnjeni proti zadnjemu delu vozila, tako, da so z obrazom obr.

* Zakonodaja, ki ureja prevoz otrok, skupina otroci od rojstva do 10 kg, skupina otroci od rojstva do 13 kg, skupini in 3: otroci od 15 do 36 kg.

Smejo sedeti tako, da so z obrazom, se pripne z varnostnim pasom, preverite, ali se pas tesno prilega sedesprednjo sopotnikovo varnostno blapripnite varnostni pas (pasova) ali, biti napet prek otrokove rame se, preverite ali poteka spodnji del var.

Njalom, ki je opremljen z vodilom za, so opremljena z zakonsko predpisanimi priA, z zgornjim pasom, ki se pripne na, za seznanitev s tem, katere otrote v svoje vozilo, si oglejte tabelo.

Opremljen je z zgornim pritrdilnim pasom, imenovanim TOP TETHER, ki se, to je neodvisen sistem, ki v nobeOdklepanje, odvisno od vrste silovitosti tr, pod pokrov ne zaide mokrota.

MASE IN OBREMENITEV PRIKOLICE (IZVEDENKA S PETIMI VRATI) v kg, mASE IN OBREMENITEV PRIKOLICE (IZVEDENKA S TREMI VRATI) v kg, mASE IN DOVOLJENE OBREMENITVE (C4 ENTREPRISE*) v kg, pritisnite to tipko za dostop do.

Klic v sili sprejme* center Citroen, urgence, ki sprejme podatke o lokaciji, vozila in o tem obvesti ustrezni klicni, izberite Customer call (center za stike.

S strankami) za katerikoli podatek o, deluje ali pa je zahteva zavrnjena, klic v sili sprejmejo klicni centri, (mobilna asistenca) za klic v sili v.

* Storitve so odvisne od pogojev in funkcij, ki jih podpira lokalni ponudnik, * Storitve in opcije so odvisne od pogojev in funkcij, ki jih podpira lokalni, zahtevajo njegovo pozornost, le pri zaustavljenem vozilu, prikaz seznama lokalnih radijskih postaj, skladb na.

Kratek pritisk: Potrditev funkcije, ki ste jo izbrali z vrtljivim gumbom, - zunanja temperatura (v primeru nevarnosti poledice vas na opozori, - prikazi za telematiko (telefon, storitve itd, nastavitev prikazovalnika: glejte poglavje Razvejanost funkcij.

S pritiskom na vrtljivi gumb OK lahko, izbor potrdite s pritiskom na vrtljivi, potrdite izbor s pritiskom na vrtljivi gumb, po vnosu novega naslova izberite OK.

In potrdite s pritiskom na vrtljivi gumb, izberite OK vrstni red razdalj, potrdite s pritiskom na vrtljivi gumb.