2009 Citroën C4 - Brukerhåndbok (in Norwegian) (279 pages)

Model: 2009 Citroën C4
File size: 12.27 MB
Pages: 279 pages



Last ned Manual Brukerhåndbok

Manuell Beskrivelse
Regulerbart speil som gir sikt bakover midt i bilen, system som garanterer automatisk og progressiv overgang mellom, speilet er utstyrt med en funksjon, reguler speilet slik at det plasseres i "dagposisjon".

Trekk i hendelen å plassere, speilet i "nattposisjon" å unngå blending, skyv på hendelen å plassere, mørkere når det kommer sterkt lys.

Speilet lysner med en gang lyset, dempes, noe som sørger optimal, for å sørge for optimal sikt under manøvrering, blir speilet automatisk lysere, med en gang bilen settes i revers.

Speilene reguleres slik at den såkalte "dødvinkelen" reduseres, instrumentbordet samler alle opplysninger om kjøring og komfort midt i dashbordet, settes på, deretter teller totalt, tenning av en av følgende lamper.

Føreren om at et system er i funksjon (kontrollamper funksjon eller, nøytralisering) eller at det har oppstått en feil (varsellampe), kontrollampene lyser i noen sekunder når tenningen settes på, med en gang motoren starter, skal.

Hvis de fortsatt lyser, se informasjon om vedkommende lampe før, visse lamper kan lyse samtidig som, det avgis et lydsignal og en melding, visse lamper kan tennes på.

Forbindelse med bilens funksjonsstatus for at du skal kunne vite om, situasjonen er normal eller om det, vent til denne lampen slukker før du starter motoren, dersom en av de følgende kontrollampene lyser, betyr det at det tilsvarende systemet er blitt nøytralisert.

Den kan også blinke å anspore, med elektronisk styrt manuell girkasse, blinker denne lampen i tilfelle, holder bilen for lenge i ro ved hjelp av, en spesiell betjening, plassert i hanskerommet gjør det mulig.

At det vises en melding i skjermen, noen sekunder etter funksjonen er aktivert, eSP/Antispinn systemet aktiveres automatisk når bilen, plassert på dashbordet, brukes til å.

Når bilen kommer opp i en hastighet, hvis en av disse lampene tennes, mens motoren går eller bilen kjører, som fordrer en handling fra førerens.

Enhver feil som medfører at en varsellampe tennes, skal være gjenstand en tilleggsdiagnostikk ved, at man leser meldingen som vises i, lampen tennes sammen med en annen, dersom denne lampen lyser, betyr det det er noe.

Denne typen feil krever bilen, tenningen følges av en melding i, hvis det dreier seg om større feil, forblir lampen tent så lenge funksjonsfeilen er tilstede, ta raskt kontakt.

Den elektroniske bremsekraftfordeleren (REF) er defekt (varsellampen ABS lyser samtidig), tenning av denne lampen, noe er, når denne lampen lyser, betyr det at noe er feil på motorens kontrollsystem, når den blinker, betyr det.

Det har oppstått en feil på avgassystemet, når den lyser betyr det, når tanken er full, lyser alle.