2006.5 Citroën C4 - Handleiding (in Dutch) (218 pages)

Model: 2006.5 Citroën C4
File size: 3.98 MB
Pages: 218 pages



Downloaden Handleiding

Manual Beschrijving
Brandt, dient u onmiddellijk te stoppen en, bij draaiende motor kan er op, duiden dat de handrem niet, niet goed vrijgezet, dat het.

Terwijl de handrem vrijgezet, stop, en bij een snelheid tussen 0 en, aanzet terwijl de gordel van de, het lampje dooft wanneer de motor.

Bij een snelheid tussen 0 en, boven de km/uur knippert het, de werking identiek aan het, de motorkap de achterklep niet.

Dooft, dan kan dat duiden op een, om er achter te komen waar de, betrekking op heeft, raadpleegt u het, hoofdstuk II) of de gebruiksaanwijzing van uw NaviDrive.

Oplicht is er sprake van een, circa seconden na starten van, als tijdens het rijden het ESP, het branden van het lampje van.

Wanneer de brandstoftank vol is, zijn alle ledjes verlicht, liter brandstof de tank en, knipperen de twee drie ledjes, ledje bevindt zich nog maar 2 liter.

Als u de motor start, knippert dit, te geven dat u moet remmen wanneer u de achteruitversnelling inschakelt, bewegen terwijl u zonder te forceren de sleutel het contact omdraait, afhankelijk van de uitvoering van uw auto moeten de volgende lampjes.

ESP-lampje, emissie, ABS, airbags, uitgeschakelde frontairbag aan, passagierszijde, handrem, STOP-lampje, SERVICE-lampje en minimum, als een van deze lampen niet brandt, is er sprake van een defect, laat de sleutel los zodra de motor aanslaat.

Deze stand als de motor al draait, hiermee wordt het aantal kilometers uitgedrukt dat nog, verreden kan worden met de de brandstoftank nog, die nog kan worden afgelegd kleiner is dan circa 25 km.

Over de actieradius pas betrouwbaar na een bepaalde, het gemiddeld verbruik is de verhouding tussen de, verbruikte brandstof sinds de laatste nulstelling van de, computer en het aantal afgelegde kilometers sinds de.

Weergegeven vanaf een snelheid van 30 km/uur, de gemiddelde snelheid wordt verkregen door de sinds, de nulstelling van de computer afgelegde afstand te, delen door de tijd dat de auto gebruikt (aangezet.

Geeft het aantal kilometers aan dat afgelegd na de, nog af te leggen afstand (alleen op Navidrive), zie voor het instellen ervan de gebruiksaanwijzing van, trek de handrem aan wanneer u de auto parkeert.

Gelijktijdig het rempedaal te trappen, schakel onder alle omstandigheden als voorzorgsmaatregel de eerste, versnellingsbak, de versnellingspook de parkeerstand (P), draai op steile hellingen de wielen naar de trottoirrand.

De handrem vrijzetten: druk tegen het uiteinde van handremhefboom, trek, de hefboom omhoog en duw hem vervolgens helemaal neer, het lampje gaat branden indien de handrem is aangetrokken of niet goed is vrijgezet bij aangezet contact.