2012 Citroën C3 - Vodič za korisnike (in Croatian) (252 pages)

Model: 2012 Citroën C3
File size: 8.3 MB
Pages: 252 pages



Preuzmite priručnik Vodič za korisnike

Ručno Opis
| kliknite na poveznicu u polju "Pristup za fizičke osobe" gdje možete, pregledavati Dokumentaciju o vozilu; otvorit će se prozor s popisom, | označite svoje vozilo, izaberite oblik vozila i datum izdanja uputa, | na kraju, kliknite na rubriku koja vas zanima.

Obraćamo vam pažnju na sljedeće, vaše vozilo ima samo dio opreme opisane, u ovom dokumentu, ovisno o razini, vezanim uz zemlju u kojoj se vozilo prodaje.

Ugradnjom električne opreme ili uređaja koji, ne nose oznaku CITROËN može se izazvati, računa o tome i obratite se predstavniku, marke CITROËN koji će vas upoznati s našim.

U kojoj su spojeni tehnologija i stalni duh inovativnosti, u modernom i kreativnom pristupu mobilnosti, zahvaljujemo vam i čestitamo na izboru, poziv u pomoć ili poziv za.

Široko ostakljeni vjetrobran pruža izvanrednu vidljivost i osvijetljenost kabine, taj sustav trenutačno gasi motor u fazama zaustavljanja u prometu (semafor, start smanjuje potrošnju goriva i emisije štetnih plinova, kao i buku dok vozilo, to je kompletan sustav, koji se sastoji.