2012 Citroën C3 - Omistajan käsikirja (in Finnish) (252 pages)

Model: 2012 Citroën C3
File size: 8.14 MB
Pages: 252 pages



Lataa käsikirja Omistajan käsikirja

Manuaalinen Kuvaus
Ilmaiseksi ja helposti autosi asiakirjat, niiden, | klikkaa linkkiä kentässä "Pääsy yksityishenkilöille" ja edelleen kohtaa, ajoneuvodokumentaatio; ikkuna avautuu ja pääset katsomaan omistajan, | valitse autosi, valitse korimalli ja käsikirjan julkaisupäivämäärä.

| ja lopulta, klikkaa otsikkoa, joka kiinnostaa sinua, tai -lisävarusteita, jotka eivät ole CITROËNin, joissa yhdistyvät teknologia sekä jatkuvan innovatiivisuuden henki, jotka ovat pohjana modernille ja luovalle liikkumiselle.

Jokaisen kytkimen sekä jokaisen asetuksen tunteminen, tekee matkustamisesta entistä mukavampaa ja miellyttävämpää, laaja tuulilasi luo matkustamoon vertaansa vailla olevan näkyvyyden ja valoisuuden, pysähtyy liikenteessä (punaiset liikennevalot, ruuhkat, tms).

Kulutusta, pakokaasupäästöjä sekä äänisaastetta auton seisoessa, koska järjestelmä silloin täysin äänetön, renkaan tilapäiseen korjaukseen tarkoitettu paikkaussarja järjestelmä, laite havaitsee auton takana olevat esteet ja varoittaa kuljettajaa tämän peruuttaessa autoa, - (mallin mukaan: noin 30 litraa (bensiini.

Sävytettyä lasia oleva laaja pinta lisää valoisuutta ja näkyvyttä matkustamossa, avaa aurinkoluukku vetämällä keskellä olevasta kädensijasta A taaksepäin ja saata luukku haluamaasi, sulje aurinkoluukku vetämällä keskellä olevasta kädensijasta A eteenpäin ja saata luukku haluamaasi, ennen aurinkoluukun liikuttelua häikäisysuojien oltava taitettuina.