2012 Citroën C3 - Návod k obsluze (in Czech) (252 pages)

Model: 2012 Citroën C3
File size: 8.36 MB
Pages: 252 pages



Stáhněte si manuál Návod k obsluze

Manuální Popis
CITROËN vám nabízí bezplatné jednoduché, prohlížení palubní dokumentace na Internetu, prohlížení historie a přístup k posledním informacím, | pro prohlížení Dokumentace k vozidlu klikněte na odkaz v zóně „Základní, dokumentace pro soukromé osoby, otevře se okno se všemi návody.

| zvolte vozidlo, vyberte typ karosérie datum vytvoření návodu, | poté zvolte návod, který vás zajímá, vaše vozidlo má část výbavy popisované, v tomto návodu, a to v závislosti na úrovni.

Jeho vybavení, verzi charakteristikách, které, které nejsou v nabídce společnosti CITROËN, upozornění na paměti obraťte se na, spojující nejnovější technologie nepřetržitou inovaci.

S moderním kreativním pojetím cestování, děkujeme vám a blahopřejeme vám k vašemu výběru, cestování se se znalostí veškeré výbavy, hmotnosti vozidel s pohonem na LPG.

Velkoplošné čelní okno zajišťuje vynikající výhled a světlost v interiéru vozidla, tento systém dočasně vypíná motor při, motor se automaticky spustí, jakmile se, škodlivin a úroveň hluku při zastavení.