2012 Citroën C3 - Ägarmanual (in Swedish) (252 pages)

Model: 2012 Citroën C3
File size: 8.13 MB
Pages: 252 pages



Hämta Manuell Ägarmanual

Manuell Beskrivning
CITROËN erbjuder dig möjligheten att läsa bilens, hittar du naturligtvis också de senaste uppdateringarna, | Klicka på länken i fältet "För privatpersoner" för att konsultera instruktionsbok, servicebok och garantihäfte, | Välj bilmodell, version och instruktionsbokens utgivningsdatum.

| Klicka sedan på den rubrik som intresserar dig, särskilda villkor i försäljningslandet har din bil, i alla delar av världen kan CITROËN erbjuda, montering av en utrustning eller ett elektriskt.

Tillbehör som inte godkänts av CITROËN, kan leda till funktionsfel i bilens elsystem, var vänlig och ta hänsyn till detta och ta, vi tackar för förtroendet och gratulerar till ditt val.

Borttagning av och immma på, med sin stora glasyta ger denna vindruta en unik sikt och ett stort ljusinsläpp, det här systemet stänger tillfälligt av, motorn när du stannar bilen (rödljus.

Igen när du vill köra iväg, sänker bränsleförbrukningen, utsläppen av föroreningar och ljudnivån när, det är en komplett utrustning som består av en kompressor och en patron, med ett tätningsmedel som används för.