2012 Citroën C3 - Εγχειρίδιο χρήσης (in Greek) (252 pages)

Model: 2012 Citroën C3
File size: 13.33 MB
Pages: 252 pages



Λήψη Εγχειρίδιο Εγχειρίδιο χρήσης

εγχειρίδιο Περιγραφή
Η CITROËN σας δίνει τη δυνατότητα να συμβουλευθείτε τον οδηγό χρήσης του αυτοκινήτου σας, μέσω διαδικτύου, καθώς και να έχετε πρόσβαση, στο ιστορικό και στις νεότερες πληροφορίες, | κάντε κλικ στον σύνδεσμο της ζώνης "Πρόσβαση ιδιωτών" για να συμβουλευθείτε τα έγγραφα αυτοκινήτου.

Δίνει πρόσβαση σε όλους τους οδηγούς χρήσης, | επιλέξτε το μοντέλο του αυτοκινήτου σας, τον τύπο αμαξώματός του, κατόπιν την ημερομηνία έκδοσης του οδηγού χρήσης, | και τέλος την ενότητα που σας ενδιαφέρει.

Το αυτοκίνητό σας διαθέτει μέρος μόνο του, εξοπλισμού που αναφέρεται σε αυτόν τον οδηγό, ανάλογα με το επίπεδο εξοπλισμού, την έκδοση, και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της χώρας στην.

Η τοποθέτηση έξτρα ηλεκτρικού εξοπλισμού ή, αξεσουάρ μη εγκεκριμένου από την CITROËN, μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο ηλεκτρονικό, λάβετε υπόψη σας αυτή την ιδιαιτερότητα και να.

Για να σας δείξει όλη τη σειρά εγκεκριμένων, Η CITROËN παρουσιάζει, σε όλες τις ηπείρους, που συνδυάζει τεχνολογία αιχμής και πνεύμα καινοτομίας, προσεγγίζοντας έτσι με δημιουργικό τρόπο τη σύγχρονη αυτοκίνηση.