2010.5 Citroën C3 - Omistajan käsikirja (in Finnish) (237 pages)

Model: 2010.5 Citroën C3
File size: 8.76 MB
Pages: 237 pages



Lataa käsikirja Omistajan käsikirja

Manuaalinen Kuvaus
Pysähtyy liikenteessä (punaiset liikennevalot, ruuhkat, tms), kulutusta, pakokaasupäästöjä sekä äänisaastetta auton seisoessa, koska järjestelmä silloin täysin äänetön, renkaan tilapäiseen korjaukseen tarkoitettu paikkaussarja järjestelmä, laite havaitsee auton takana olevat esteet.

Sävytettyä lasia oleva laaja pinta lisää valoisuutta ja näkyvyttä matkustamossa, avaa aurinkoluukku vetämällä keskellä olevasta kädensijasta A taaksepäin, sulje aurinkoluukku vetämällä keskellä olevasta kädensijasta A eteenpäin, ennen aurinkoluukun liikuttelua häikäisysuojien oltava taitettuina.

Helpottaa näkemistä auton sisällä pimeän aikaan, raikastimen avulla voit levittää valitsemaasi tuoksua koko matkustamoon, suositeltavaa siirtää suurempaan polttonesteen kulutuksen optimoimiseksi, järjestelmät hyödyntävät uusinta teknologiaa: MP3-tiedostojen kuunteluun soveltuva Autoradio, USB-lukija, Bluetooth.

Turvallisuuden vuoksi nämä toimenpiteet ehdottomasti tehtävä, paina kytkintä alaspäin ja päästä irti, automaattinen ilmastointi: käytä mieluiten täysautomaattista ilmastointia painamalla painiketta "AUTO", ilmoitusta "OIL OK" muutaman sekunnin ajan.

Jos tasot eivät ole riittävät, täytä vajaa, merkkivalon palaminen osoittaa vastaavan toiminnon tilan, "OFF" (toiminnanesto), jos etupenkillä lapsi turvaistuimessa selkä, merkkivalon A syttyminen osoittaa takaovien ja takalasinnostimien sähkökytkimien.

Merkkivalo "ECO" syttyy mittaristossa ja moottori asettuu valmiustilaan, käsivalintaisella vaihteistolla; ajonopeuden ollessa alle 20 km/h, siirrä, ei ole käytössä; merkkivalo "ECO" vilkkuu muutaman sekunnin, jonka jälkeen, voit milloin tahansa kytkeä järjestelmän pois.

Järjestelmä aktivoituu automaattisesti uudelleen aina, kun moottori, kun nopeudenrajoitin tai vakionopeudensäädin on valittu, tieto siitä ilmestyy, suorittaa, auton nopeuden oltava yli, bENSIINI- JA DIESELAUTOJEN MITTARISTOT (KÄSIVALINTAINEN VAIHTEISTO).

Paneeli, jossa ovat auton mittarit ja toimintojen merkkivalot, näyttää säiliössä jäljellä olevan polttonesteen määrän, tai toimintoa ja sen näyttöä käsittelevistä kohdista, virran kytkeytyessä ilmestyy muutamaksi sekunniksi, jonka jälkeen katoaa.

Nämä tiedot tulevat näyttöön perätysten sytytysvirran kytkeytyessä, ajettavissa olevan matkan ja osamatkamittarin näyttöjen vuorottelu, nollaa valitun toiminnon (osamatkamittari tai huollon ilmaisin), virran kytkeytyessä ilmestyy muutamaksi sekunniksi näyttöön, jonka.

Merkkivalot ilmoittavat kuljettajalle järjestelmän toimintatilan (järjestelmä käytössä, tai pois käytöstä) tai varoittavat viasta (varoitusvalo), tietyt varoitusvalot syttyvät ja palavat muutaman sekunnin, kun sytytysvirta, kun moottori on käynnistynyt, näiden merkkivalojen pitää sammua.

Jos valo palaa yhä, tarkista kyseisen valon merkitys ennen ajoonlähtöä, tietyt merkkivalot saattavat syttyä kahdella tavalla, tilanne normaali vai onko kyseessä vika, voi tietää vain syttymistavasta suhteessa auton, tiettyjen merkkivalojen syttyessä saattaa kuulua merkkiääni ja monitoiminäytölle.

Kun jokin näistä merkkivaloista syttyy, se merkitsee, että vastaava järjestelmä, vasen ja oikea suuntavalo ja niiden vastaavat, vedä kytkintä uudelleen, kun haluat vaihtaa, kierrä kytkimen rengasta kaksi kertaa taaksepäin.

Odota, että merkkivalo sammunut ennen, (noin sekuntia enimmillään hyvin kylmässä), jos moottori ei käynnisty, kytke virta uudelleen, ja odota jälleen merkkivalon sammumista, jonka.

Sitä liian rajusti, niin kauan kuin merkkivalo palaa, katso luvusta "Ajaminen - kappaleesta Stop & Go", vie kytkin asentoon "OFF", niin etumatkustajan.