2010.5 Citroën C3 - Handleiding (in Dutch) (237 pages)

Model: 2010.5 Citroën C3
File size: 8.94 MB
Pages: 237 pages



Downloaden Handleiding

Manual Beschrijving
Dankzij het grote oppervlak van de, zicht en een royale lichtinval het, dit systeem zet de motor tijdelijk af, (STOP-stand) als u stopt (bij rood licht.

Als u weer weg wilt rijden, & Start-systeem zorgt voor een lager, rust in het interieur tijdens het wachten, met deze complete set, bestaande uit.

Een compressor en een patroon met afdichtmiddel, kunt u een noodreparatie, deze functie waarschuwt u tijdens het, voorruit van getint glas met een panoramisch oppervlak voor meer licht het, interieur en een beter zicht voor de inzittenden.

Voorzien van een handbediend zonnescherm voor een optimaal thermisch, comfort en een zonneklep tegen verblinding, de centrale handgreep A naar achteren tot de gewenste stand bereikt, de centrale handgreep A naar voren.

Tot de gewenste stand bereikt, de zonneklep moet zijn uitgeklapt voordat het zonnescherm geopend gesloten kan worden, klap de zonneklep omlaag om verblinding te voorkomen, let erop dat geen zware voorwerpen worden vastgemaakt.

Of opgehangen aan het zonnescherm de geleiderails van, het gedimde licht van de sfeerverlichting verbetert bij weinig buitenlicht het, sleuf van de automatische elektrochrome binnenspiegel, de voetenruimte, en in het onderste opbergvak van het.

Met een handgeschakelde versnellingsbak en adviseert u op te schakelen om, van een aangename geur (naar keuze), deze functie maakt het mogelijk de airconditioning op een bepaald comfortniveau in te stellen, deze instelling en de weersomstandigheden wordt de airconditioning vervolgens automatisch geregeld.

Deze systemen zijn voorzien van de, veiligheidsoverwegingen uitsluitend worden uitgevoerd als de, en zet deze vervolgens de stand, automatische airconditioning: het is raadzaam de volautomatische werking te selecteren met de toets "AUTO".

Moeten de blokjes die het resterende brandstofniveau weergeven, moet de motorolieniveaumeter enkele seconden de melding "OIL, ga indien nodig tanken vul olie bij, geeft de status van de desbetreffende.

Gaan de oranje en rode controlelampjes branden, passagier op de voorstoel zit een, kinderzitje voor vervoer met het gezicht in de rijrichting bevestigd, kinderzitje voor vervoer met de rug.

Het branden van het controlelampje A, geeft aan dat de portierbedieningen en, de bedieningen van de elektrische ruiten achter zijn uitgeschakeld, in de STOP-stand schakelen van de.

In de START-stand schakelen van de, branden en de motor komt, bij een handgeschakelde versnellingsbak; bij een snelheid lager dan, zijn vrij en laat de koppeling los.

STOP-stand niet beschikbaar; het controlelampje "ECO" knippert een paar, uit en de motor wordt gestart, bij een handgeschakelde versnellingsbak; trap het koppelingspedaal, de START-stand automatisch geactiveerd; het controlelampje "ECO" knippert een paar seconden en gaat dan.

U kunt deze functie op elk willekeurig, moment uitschakelen door de schakelaar "ECO OFF" te drukken; het, zet tijdens het tanken en als u handelingen onder de motorkap wilt.