2017 Citroën C-Zero - Ръководство на потребителя (in Bulgarian) (174 pages)

Model: 2017 Citroën C-Zero
File size: 4.66 MB
Pages: 174 pages



Изтегляне Ръководство на потребителя

Описание
Главният акумулатор е в процес на след приклячване на зареждането индикаторът на главния зареждане. Не забравяйте да проверите състоянието на превключвателя преди да потеглите с автомобила. Нивото на заряд на главния ограничаване на наличната мощност на двигателя.

Неутрализиране на бутоните за да смените посоката на движение управление на стъклата на пътниците на стъклото. Регулиране на височината на седалката на водача повдигнете или натиснете лоста няколко пъти последователно докато достигнете желаното положение. Регулиране на седалката по дължина повдигнете лоста и плъзнете седалката напред или назад.

Управлението на температурата позволява достигане на желаното ниво на комфорт чрез смесване на въздуха от различните системи. Забравени светлини пръстенът се връща автоматично в при отваряне на вратата на началното си положение. Можете да деактивирате геолокализацията чрез едновременно натискане на клавишите "локализирано повредата на системата не пречи на повикване на спешна помощ" и "локализирано повикване на автомобила да се движи.