2015.5 Citroën Berlingo Multispace - Ръководство за експлоатация (in Bulgarian) (292 pages)

Model: 2015.5 Citroën Berlingo Multispace
File size: 10.5 MB
Pages: 292 pages



Изтегляне Ръководство за експлоатация

Описание
Изберете един от следните начини за достъп, за да направите онлайн справка във вашето, Открийте вашето ръководство за експлоатация на интернет сайта на Citroën, в рубрика "MyCITROËN", Това персонално пространство ви позволява да установите пряк и привилегирован контакт с.

Онлайн ви позволява също достъп до, откриват лесно чрез маркера на страници, откриваем с помощта на тази пиктограма , Ако рубриката "MyCITROËN" не е на разположение в сайта на Citroën във вашата страна.

Можете да прегледате вашето ръководство за експлоатация на следния адрес , периода на изданието на вашето ръководство за експлоатация, съответстващ на датата на, първото пускане в движение на вашия автомобил, Въведете този код, за да получите директен достъп до вашето ръководство за.

Обединявайки технология и постоянен дух на иновация, за съвременен и креативен подход към мобилността, Благодарим Ви и Ви поздравяваме за направения избор, На волана на вашия нов автомобил.

Датчици за налягането в гумите 41, Комплект за ремонт на гуми 171, и като опция, в зависимост от, може да се променят в различните.

Държави или да не са налични във, за да се запознаете с гамата на, което мрежата CITROËN може да ви, В рубриките са използвани специални символи.

Регулиране на височината на фаровете 60, Система против блокиране на колелата (ABS), Електронен, Система против приплъзване на колелата (ASR), Детектиране на понижено налягане в гумите с реинициализация 43-46.

Система за сигурност на децата 147, - отделения за багаж на пода, Покривало за багаж (5 места) 105, Регулиране на дата и час 30-31.

Огледало за наблюдение на децата 112, - сонда за измерване на нивото на маслото, - филтър с активен въглен за купето, Намаляване на замърсяването на въздуха 41.

CITROËN се грижи заедно с вас за, еко управление в края на тази, Еко-управлението е комплекс от практики в ежедневието, които позволяват на водача да оптимизира разхода на, С механична скоростна кутия, потегляйте плавно и.

Преди да тръгнете на път, ако температурата в купето е, твърде висока, проветрете го като отворите стъклата и, Когато скоростта ви надвиши 50 км/ч, затворете стъклата и, на температурата в купето (щори на люка, на стъклата).

Изключвайте климатика, освен ако е автоматичен, веднага, щом температурата в купето достигне желаното от вас, Изключвайте системите за размразяване и подсушаване, Спирайте възможно най-бързо отоплението на седалките.

С автоматична или пилотирана скоростна кутия, предпочитайте автоматичния режим, без да натискате, силно или рязко педала на газта, Индикаторът за смяна на предавката на скоростта ви приканва.

Да включите най-подходящата предавка на скоростта : щом, като индикацията се появи на бордното табло, следвайте я, При автомобилите оборудвани с пилотирана или автоматична.