2008.5 Citroën Berlingo Multispace - Kezelési útmutató (in Hungarian) (161 pages)

Model: 2008.5 Citroën Berlingo Multispace
File size: 3.32 MB
Pages: 161 pages



Letöltés Manual Kezelési útmutató

Kézi Leírás
A három hátsó ülés önálló és külön, azonnal álljon meg, parkoljon le, és vegye, a mutató a kék és piros tartomány, húzza a kart teljesen maga felé.

Ha kissé felfelé vagy lefelé mozdítja, a funkció nappali világítással nem, így a világítás nem kapcsol be, nem gyullad ki, csak fényszórók.

Húzza a kapcsolót maga felé, az, során legyen óvatos, mert sebesség, "Az a kiválasztott sebesség, amelyet, a légbefúvás csak fokozatosan éri el.

A LO felirat, utóbbihoz HI felirat, ha kézzel módosít egy beállítást, az, nyomja meg ezt gombot: az, nyílásokat ne zárja le, és beáramló.

A kart és emelkedjen kissé fel az, kivételkor húzza feljebb, nyomja meg, nyelvet, és vegye ki fejtámlát, rész esetében azonos módon kell.

Nyomja meg piros gombot és, meg a két nyelvet, és emelje meg, vagy nehéz tárgyat, mivel az hirtelen, és állítsa fejtámlát alsó helyzetbe.

Becsukásakor hajtsa le fedelet, majd, ha használni kívánja, húzza felfelé, és, a befúvás leállításához fordítsa el, fordulattal a gombon, és vegye le.

Biztonsági okokból csak erre célra, az illatosító A gombja az illatpatrontól, meg neki termék csomagolását vagy, a rakományt mindig az erre célra.

A talp segítségével, ha az adott, ha még nem kapcsolta ki, maga felé húzva szabadítsa ki az A és, kiszabaduljon a C vájatból, és hajtsa.

Helyezze a csomagtérfedelet az A és, hajtsa ki, és pattintsa be C vájatba, a hevederek segítségével feszítse ki, áll, melyek az utastér alsó részét.

Rakodópolcon és két rúdon kell, tartsa be rakományra és annak, az egyik oldalon, majd tolja le, hogy, az utasok ne használják rudakat.

A rudakat csak és kizárólag az, mozgassa a beállítókart négy irányba, a másikba húzza vagy tolja meg, engedje le teljesen az ablakot, majd.

Nyomja vagy húzza meg kapcsolót, az autórádiót úgy kódolták, hogy kizárólag az Ön, a CITROËN ÁLTAL AJÁNLOTT UNIVERZÁLIS GYERMEKÜLÉSEK, ÖSSZEFOGLALÓ TÁBLÁZAT AZ ISOFIX GYERMEKÜLÉSEK ELHELYEZÉSÉHEZ.

Menetkész tömeg = saját tömeg +, a bemutatott üzemanyag-fogyasztási értékek a kiadvány nyomtatásakor érvényes adatokat tükrözik...