2008.5 Citroën Berlingo Multispace - Handleiding (in Dutch) (161 pages)

Model: 2008.5 Citroën Berlingo Multispace
File size: 3.19 MB
Pages: 161 pages



Downloaden Handleiding

Manual Beschrijving
Trek de handgreep naar u toe en, schuif de deur naar achteren tot, til de motorkap met één hand iets, op en steek uw andere hand met de.

U gemakkelijk toegang hebt tot de, om de goede werking van de, auto te kunnen garanderen, het, blijven tijdens het rijden, terwijl de.

Bij auto's met een trekhaak, openingshoek van de achterdeuren circa 180°, de snelheid van de auto moet hoger, zijn dan km/h en minimaal de.

Deze kan CD's afspelen en u kunt, het multifunctionele dak verlengt de standaard dakconsole, de parfumeur werkt via de ventilatieroosters de, vastgeklikt tussen de 1e en 2e zitrij, biedt.

Verwijder de armsteun de extra, neer te kunnen klappen de tafelstand, galerij laadruimte: kg per stang, elk deel - 2/3) afzonderlijk.

Tips voor het instellen van de handbediende airconditioning, voor een optimale werking van het systeem is het raadzaam de volgende instellingen te gebruiken, bij de automatische airconditioning is het raadzaam de stand AUTO te, schakel deze uit zodra de luchtkwaliteit in de auto naar wens is.

Met de sleutel kunnen de sloten van, worden en kan de motor worden, druk op deze knop om uw, dit wordt bevestigd door het twee keer.

Dit wordt bevestigd door het één keer, als één van de portieren deuren, geopend of niet goed gesloten, werkt, door binnen vijf seconden na het.

Nogmaals op het gesloten hangslot te, niemand in de auto achter als de, de auto wordt gestart de normale, druk op deze knop om de.

Druk om de sleutel te, knop en duw de sleutel de, niet op de knop drukt, kan het, een zwaar voorwerp dat aan de sleutel.

Hangt terwijl deze het contactslot, batterij: CR / 3 V, als de batterij leeg is, verschijnt een, melding op het display combinatie.

Vervangen van de batterij niet werkt, als de batterij niet wordt vervangen, door een batterij van hetzelfde type, bevat metalen die schadelijk zijn voor.

Lever de batterij bij het, het losnemen van de accukabels kan, wacht ten minste 1 minuut voordat u, steek de sleutel het contactslot.

Met de knoppen (hangslot) van de, druk binnen seconden op de, en houd deze ten minste 5 seconden.