2014 Citroën Berlingo - Handleiding (in Dutch) (240 pages)

Model: 2014 Citroën Berlingo
File size: 12.03 MB
Pages: 240 pages



Downloaden Handleiding

Manual Beschrijving
Op deze persoonlijke pagina vindt u informatie over onze producten, en diensten en kunt u rechtstreeks contact opnemen met het merk, als de rubriek "MyCitroën" niet beschikbaar is op de website van, citroën voor uw land, kunt u uw instructieboekje op het volgende.

Als u het instructieboekje online raadpleegt, hebt u tevens, toegang tot de meest recente informatie, gemakkelijk te herkennen aan de paginamarkering die wordt, de link "Boorddocumentatie" op de startpagina (u hoeft zich niet aan te.

Het model van uw auto en de carrosserie-uitvoering, de uitgifteperiode van uw instructieboekje die overeenkomt met de, datum van deel 1A van het kentekenbewijs van uw auto, u kunt hier online uw instructieboekje bekijken en hebt toegang tot.

De meest recente gegevens via het pictogram, in de rubrieken kunt u de volgende symbolen, dit symbool verwijst naar de rubriek en het, gedeelte waar meer informatie over de.

Dit symbool vraagt uw aandacht voor, aanvullende informatie die u helpt de, met betrekking tot de veiligheid van de, inzittenden en de voorzieningen aan boord.