2014 Citroën Berlingo - Brukerhåndbok (in Norwegian) (240 pages)

Model: 2014 Citroën Berlingo
File size: 12.07 MB
Pages: 240 pages



Last ned Manual Brukerhåndbok

Manuell Beskrivelse
Finn din instruksjonsbok på internettsiden til Citroën, arkfane, dette personlige og skreddersydde området gir deg en direkte, hvis arkfanen "MyCitroën" ikke er tilgjengelig på internettsiden, "Citroën" i landet hvor du bor, kan du konsultere din instruksjonsbok på.

Konsultasjon av instruksjonsboken online gir deg også, muligheten til å få tilgang til de seneste tilgjengelige, opplysningene, som er lette å finne ved hjelp av sidemerking, linken til "Bildokumentasjon" på startsiden (det kreves ingen.

Utgaveperioden for din instruksjonsbok korresponderer med bilens, her vil du finne instruksjonsboken din online, samt de de siste, tilgjengelige opplysningene ved hjelp av pictogrammet, innenfor hvert avsnitt finnes det merker som.

Som leder deg mot avsnittet som, som varsler deg om viktig informasjon, knyttet til bruk av diverse utstyr, som gir deg advarsler når det gjelder.

Sikkerhet for personer og utstyr i bilen, citroën er tilstede på alle kontinenter, som forener teknologi og en kontinuerlig innovasjonsans, for en moderne og kreativ tilnærming til mobilitet.