2014 Citroën Berlingo - Ägarmanual (in Swedish) (240 pages)

Model: 2014 Citroën Berlingo
File size: 12.05 MB
Pages: 240 pages



Hämta Manuell Ägarmanual

Manuell Beskrivning
Du kan hitta din instruktionsbok på Citroëns hemsida under rubriken, genom att läsa instruktionsboken på Internet kan du även ta, del av den senaste tillgängliga informationen, som enkelt kan, hittas på de sidor som är märkta med den här symbolen.

Med ett personligt konto kan du få direktkontakt med bilmärket, om rubriken "MyCitroën" inte finns på Citroëns webbplats i ditt land, kan du läsa din instruktionsbok på följande webbplats, länken "Bilhandlingar" (Documentation de bord) från startsidan.

Tidsperioden då din instruktionsbok trycktes, vilket motsvarar datumet, då bilen togs i trafik första gången, nu öppnas din instruktionsbok online, tillsammans med de senast, tillgängliga uppgifterna, som är markerade med symbolen.

Hänvisar dig till den rubrik och det avsnitt, gör dig uppmärksam på säkerheten för, i alla delar av världen kan CITROËN erbjuda, montering av en utrustning eller ett elektriskt.

Tillbehör som inte godkänts av CITROËN kan, leda till funktionsavbrott i bilens elektroniska, när du lämnar in bilen för service eller, reparation rekommenderar vi att du vänder dig.