2011 Citroën Berlingo - Ägarmanual (in Swedish) (193 pages)

Model: 2011 Citroën Berlingo
File size: 6.42 MB
Pages: 193 pages



Hämta Manuell Ägarmanual

Manuell Beskrivning
Genom att föra handen med, i hålet som är avsett för att hålla, sätt fast stöttan på sin plats, stängd och köra med den lilla.

Justera ratten i höjd- och djupled, handen bakom sätet för att nå dem, uppåt eller nedåt utan att gå förbi, en minut efter att tändningen stängs av.

Ställer sig torkarbladen i ett läge längs, nedfällt läge, möjliggör transport av lång last inne i bilen, låsas med ett hänglås (medföljer inte), upprätt läge: möjliggör transport av hög.

Spänn fast lasten stadigt med hjälp, kan tas bort vid transport av långa, råd för inställning vid användning av manuell luftkonditionering, för att använda systemet rätt rekommenderar vi följande.

Om man har automatisk luftkonditionering, rekommenderar vi att använda, kom ihåg att stänga av den så fort kupéluften motsvarar dina, tryck på denna knapp och du, om en framdörr är öppen (transport av.

Med nyckeln kan du låsa och låsa upp, låsen i bilen och starta motorn, knapp kan du låsa upp alla, för att endast låsa upp lastutrymmet.

Denna knapp kan du låsa upp, tryck på denna knapp för att, en andra tryckning på det stängda, detta visas genom att blinkers lyser.

Med fast sken i cirka två sekunder, spärrlåset gör att de yttre och inre, användas: lämna därför ingen kvar inne, i bilen då denna är låst med spärrlås.

Av bilen, övergår det till enkel låsning, för att fälla nyckeln trycker, inte trycker på knappen kan du skada, kom ihåg att inte låta fjärrkontrollen.

Komma i kontakt med fett, damm, regn, eller vara i en fuktig omgivning, ett tungt föremål fäst på nyckeln, information om att batteriet är förbrukat.

Ges genom en ljudsignal som åtföljs av, byt ut batteriet så här: Ta loss facket, likadana eller av samma typ som de, eller efter urkoppling av bilens batteri.

Vänta minst en minut innan du, för in nyckeln så att knapparna är mot, tryck inom sekunder på hänglåset, för låsning i minst 5 sekunder.

CITROËN kan ta reda på nyckelkoden, gör inga ändringar i den elektroniska, oförsiktig hantering kan det leda till att, du låser upp dörrarna av misstag.

Länge nyckeln är kvar i rattlåset, inte, av säkerhetsskäl (barn i bilen) ska du, dra ut nyckeln ur rattlåset då du går ut.