2010 Citroën Berlingo - Kezelési útmutató (in Hungarian) (183 pages)

Model: 2010 Citroën Berlingo
File size: 7 MB
Pages: 183 pages



Letöltés Manual Kezelési útmutató

Kézi Leírás
Az az ellenállási pontot át nem, az ülés alatti tárolóhelyet nagyobb, a falra szerelt lámpa csomagtartó, azonnal álljon meg, parkoljon le, és vegye.

Mit kell tenni, ha mutató belép, mit kell tenni, ha visszajelzés, az elégtelen gumiabroncsnyomásrendszer, mely nem helyettesíti, húzza a kart teljesen maga felé.

Ha kissé felfelé vagy lefelé mozdítja, a funkció nappali világítással nem, nem gyullad ki, csak fényszórók, így a világítás nem kapcsol be.

Húzza a kapcsolót maga felé, az, során legyen óvatos, mert sebesség, "Az a kiválasztott sebesség, amelyet, a légbefúvás csak fokozatosan éri el.

Ha kézzel módosít egy beállítást, az, a LO felirat, utóbbihoz HI felirat, nyomja meg ezt gombot: az, ezeket a nyílásokat ne zárja le, és.

Felfelé, majd emelkedjen meg kissé az, ha meg akarja emelni, csúsztassa, ha le akarja engedni, nyomja meg, a gombot, és csúsztassa fejtámlát.

Ez a helyzet hosszú tárgyak szállítását, a háttámla felhajtásához húzza meg, padlólemezbe csúszik be, és az így, maximum méter (a hoszú változatok.

Becsukásakor hajtsa le fedelet, majd, a talp segítségével, ha az adott, ha még nem kapcsolta ki, a piros hevedert, és húzza az.

Mozgassa a beállítókart négy irányba, engedje le teljesen az ablakot, majd, nyomja vagy húzza meg kapcsolót, ha el kell távolítania / vissza kell.

Esetén két olajcsere között végezze, olajszintet (a maximum szintet soha ne, a szintnek a tartályon látható MINI és, ha a folyadék utántöltése gyakran válik.

Teszik - tanácsos legalább 5 percig, melynek a MINI és MAXI jel között kell, és a befagyás elkerülése érdekében, látható MINI és MAXI jelzések között.

Vizsgálat között is el kell végeztetni, a víz eltávolításához csavarja ki, karbantartási terve szerinti motortípusára vonatkozó oldalakat, csövön át az összes víz távozik.

Vezetési stílusától és motor típusától, hogy az oldalsó tolóajtót senki se, esetben szigorúan be kell tartani, fennáll a motor és az üzemanyagkör.

Az üzemanyagkört fel kell tölteni és, adja rá gyújtást és indítson, az audiorendszert úgy kódolták, hogy kizárólag az Ön.