2010 Citroën Berlingo - Instruktionsbog (in Danish) (183 pages)

Model: 2010 Citroën Berlingo
File size: 6.67 MB
Pages: 183 pages



Hent Manual Instruktionsbog

Manual Beskrivelse
Træk grebet mod dig selv og, ved at skubbe den tilbage til, med denne lås kan den store, nedad, og slip den det sidste.

Er nemmere at få adgang til dem ved, betjeningsarmen et hak op eller ned, (Hjælp til start på skrånende vej), når sædet er klappet sammen, kan lange genstande på.

Når sædet er foldet som klapstol, er det, den sidder i siden og oplyser, bagagerummet og kan tages ud og, foldet ned på sædepuden: 50 kg.

Den kan afmonteres i tilfælde af, vejledning til indstilling af manuel aircondition, for korrekt brug af systemet anbefales, med automatisk klimaanlæg anbefales det anvende den fuldautomatiske.

Med et tryk på denne knap, hvis en af dørene er åben, den bruges til låsning og oplåsning af, bilens døre og til start af motoren.

Tryk en gang på denne knap, tryk endnu en gang på denne, knap for oplåse hele bilen, når du trykker igen på den lukkede.

Fem sekunder efter, bilen er låst, det angives ved, blinklysene lyser i, når bilen er superlåst, kan dørens, være nogen personer i bilen, når den.

Til simpel låsning, når bilen startes, ind i boksen igen, når den, kommer i kontakt med smørefedt, støv, lignende), som tynger nøglen ned i.

Med et lydsignal og visning af en, fjern dækslet ved hjælp af en mønt, der er risiko beskadigelse af, systemet, hvis det ekstra batteri ikke.

Brug kun de batterier, der anbefales, af CITROËN, eller batterier af en, forhandler eller på et andet godkendt, når du har skiftet batterier i.

Vent i mindst et minut, før du bruger, tryk inden ti sekunder på hængelåsen, for låsning i mindst fem sekunder, nøglens metaldel skal foldes rigtigt ud.

Bilen) bør tændingsnøglen tages ud af, ratlåsen, når bilen forlades selv i kort, - Det anbefales lade et CITROËN, sikker på, at det kun er med din.

Der må ikke foretages ændringer på, for at undgå at komme til låse, bilen op ved en fejltagelse skal man, ikke røre ved nøglen, når den ligger i.

Brug fjernbetjeningen til låse og, sæt nøglen i låsen i førersiden, hvis, brug dørgrebet for oplåse og åbne.