2017 Alfa Romeo MiTo - Kezelési útmutató (in Hungarian) (228 pages)

Model: 2017 Alfa Romeo MiTo
File size: 4.68 MB
Pages: 228 pages



Letöltés Manual Kezelési útmutató

Kézi Leírás
Majd engedjük fel a panel a gomb többszöri rövid gombot; lenyomásával csukódik be. Ez a funkció csak az üzemanyag szint jelentős változásának felismerését követően aktiválódik. Hibajelzések és üzenetek esetén mindig olvassuk el a jelen fejezetben található információkat.

A nagyon komoly hibák jelzései korlátlan ismétlődési ciklusban jelennek meg a kijelzőn. A kevésbé komoly hibák jelzéseinek ismétlődési ciklusa időben korlátozott. A vonatkozó üzenet; a manuális mód rendelkezésre állásának hiányára vonatkozó üzenet; az automatikus mód rendelkezésre állásának hiányára vonatkozó üzenet; a kért manőver inkompatibilitására vonatkozó üzenet; tengelykapcsoló túlmelegedése üzenet.

A szimbólum aktív lengéscsillapító rendszer meghibásodása esetén jelenik meg a kijelzőn. A motor leállítása világító figyelmeztető lámpa esetén is lehetséges; a regenerálási eljárás ismételt megszakításai azonban a motorolaj idő előtti elhasználódását okozhatják. A a saját magunk és a többi személy biztonságát negatívan befolyásolva stabilitási és tapadási állapotba került.