2015 Alfa Romeo MiTo - Εγχειρίδιο χρήσης (in Greek) (292 pages)

Model: 2015 Alfa Romeo MiTo
File size: 8.65 MB
Pages: 292 pages



Λήψη Εγχειρίδιο Εγχειρίδιο χρήσης

εγχειρίδιο Περιγραφή
Η λειτουργία των υαλοκαθαριστήρων του παρμπρίζ σταματά σε τρεις κινήσεις μετά την ελευθέρωση του χειριστηρίου. Ανάβουν και σβήνουν με το άνοιγμα δευτερόλεπτα των θυρών όποια και αν είναι η θέση του διακόπτη εκκίνησης. Η μπροστινή πόρτα στην πλευρά του συνοδηγού είναι εξοπλισμένη με μία διάταξη που επιτρέπει το κλείσιμό της όταν δεν υπάρχει ρεύμα.

Η ευθύνη για την οδική ασφάλεια στροφή και κυρίως τη σταθερότητα του αυτοκινήτου. Σας συμβουλεύουμε να βγάζετε το κλειδί όταν στο αυτοκίνητο υπάρχουν άλλα άτομα. Αυτό μπορεί να επηρεάσει αυτοκινήτου στο δρόμο σε περίπτωση τοποθέτησης συσκευών οι την ασφάλεια συν το ότι μπορεί να αποτελέσει ένα πιθανό κίνδυνο οποίες συνεπάγονται τροποποιήσεις των χαρακτηριστικών του για τους επιβάτες.

Αν οι αισθητήρες εντοπίσουν περισσότερα εμπόδια λαμβάνεται υπόψη μόνο αυτό που βρίσκεται σε μικρότερη απόσταση. Η ηχητική επισήμανση διακόπτεται αμέσως με το δέσιμο της ζώνης του οδηγού και έτσι η λυχνία γίνεται πράσινη. Η ενεργοποίηση των προεντατήρων επισημαίνεται με το σύρσιμο του ιμάντα προς το ράουλο.