2017 Alfa Romeo Giulietta - Kezelési útmutató (in Hungarian) (220 pages)

Model: 2017 Alfa Romeo Giulietta
File size: 4.68 MB
Pages: 220 pages



Letöltés Manual Kezelési útmutató

Kézi Leírás
A szimbólum megjelenik a kijelzőn amikor az első és hátsó fékbetétek kopottak. A motor leállítása világító figyelmeztető lámpa esetén is lehetséges; a regenerálási eljárás ismételt megszakításai azonban a motorolaj idő előtti elhasználódását okozhatják. A biztonsági öveken beavatkozást csak képzett és jóváhagyott személyzet végezhet.

A beszerelés során mindig az éppen használt gyermeküléshez kötelezően mellékelt használati utasítást kell követni. Újszülötteknek vagy gyermekeknek való biztonsági rendszer beszerelésekor szigorúan tartsuk magunkat a gyártó által adott útmutatásokhoz. Ilyenkor a vállat védő oldallégzsák működésének továbbhaladás előtt lépjünk kapcsolatba hatástalanítását.

Egyes változatoknál/piacokon megjelenik még egy figyelmeztető üzenet is a kijelzőn. Első és hátsó vagy a központi konzolon található gomb szenzoros verziónál az első és hátsó lenyomásakor aktiválódik. Autómosóban a nagynyomású hogy például fal melletti tolatás során mechanikai visszaverődések vízzel vagy gőzzel való tisztításkor csak elkerülhető legyen az állandó hangjelzés.