2004 Škoda Fabia - Návod k obsluze (in Czech) (230 pages)

Model: 2004 Škoda Fabia
File size: 32.08 MB
Pages: 230 pages



Stáhněte si manuál Návod k obsluze

Manuální Popis
Hlučnost vozidla a jeho opotřebení závisí na, o tom, jak používat Vaše vozidlo Škoda s co, největším ohledem na životní prostředí a přitom jezdit úsporně, se dočtete v tomto Návodu, kromě toho věnujte, prosím pozornost těm.

Částem návodu, které jsou označeny `, spolupracujte s námi - ve prospěch životního prostředí, spotřeba Vašeho vozu Škoda, tím i obsah, škodlivých zplodin ve výfukových plynech jsou.

V rozhodující míře dány způsobem Vaší jízdy, i vy můžete pomoci životnímu prostředí , rozhodli jste se pro vůz Škoda, srdečně Vám děkujeme za Vaši důvěru, s novým vozem Škoda získáváte vozidlo s moderní technikou a rozsáhlým vybavením, které budete chtít.

Pokud budete mít v souvislosti s Vaším vozidlem další dotazy nebo nějaké problémy, obraťte se prosím na, servis Škoda, nebo kontaktujte Vašeho importéra, odlišná národní zákonná ustanovení mají přednost před informacemi uvedenými v tomto Návodu, přejeme Vám mnoho radosti s Vaším vozem Škoda vždy šťastnou cestu.

V dokumentaci Vašeho vozidla naleznete kromě tohoto „Návodu, k obsluze rovněž „Servisní knížku, „Technická data, doplněna dalšími návody a dodatky (jako je např, budete-li některý z uvedených dokladů postrádat, obraťte se.

Prosím, ihned na servis Škoda, kde Vám jistě rádi pomohou, potvrzení o provedených servisních pracích jsou předpokladem, vezměte, prosím, na vědomí skutečnost, že údaje uvedené, v technické dokumentaci vozidla mají přednost před údaji.

Servisní knížku předložte vždy, když přijedete s Vaším vozidlem, kromě informací o obsluze obsahuje návod i důležité pokyny, k péči a provozu, pro Vaši bezpečnost i k zachování hodnoty, vašeho vozidla a přináší také cenné tipy a rady.

Dozvědět, jak lze vozidlo provozovat bezpečně, hospodárně, z důvodů bezpečnosti si, prosím, podrobně přečtěte informace o příslušenství, úpravách výměnách dílů, stejně tak jsou důležité i ostatní kapitoly tohoto návodu, poněvadž odborné zacházení s vozidlem - včetně pravidelného.

Ošetřování a údržby - prodlužuje životnost vozidla kromě jiného, je v mnoha případech jedním z předpokladů pro poskytnutí, důležité pokyny, vztahující se k záruce vozidla, v případě ztráty, zcizení nebo poškození Servisní knížky se.

Obraťte na servis Škoda, kde je prováděna pravidelná údržba, svých záznamů zpětně potvrdí provedené údržby vozidla, obsahuje adresy a telefonní čísla importérů Škoda, obsahují důležité údaje o Vašem vozidle.

Péče o vozidlo jeho čištění, uspořádání tohoto Návodu k obsluze, tento Návod k obsluze je členěn podle zcela přesných pravidel tak, aby, vám ulehčil hledání a čerpání potřebných informací.

Nezáleží na obsahu, byl zvolen latinský text, vám můžeme vysvětlit následující body označení v textu, Členění kapitol, obsahu věcného rejstříku, text návodu je rozdělen do relativně krátkých odstavců, které jsou přehledně spojené do jednotlivých kapitol.

Vždy na dolním okraji pravé stránky, obsah, členěný podle kapitol, a podrobný věcný rejstřík na konci, návodu k obsluze Vám pomohou rychle najít požadovanou informaci, většina odstavců platí pro všechna vozidla.

Protože možností vybavení Vašeho vozidla příslušenstvím je celá řada, nelze se vyhnout tomu, že i přes členění do odstavců může být někde, popisováno příslušenství, které Vaše vozidlo nemá.